10

Анонимен

преди 1 година

Имаме най-лошите пътища в цяла Европа, няма какво са се лъжем. Благодарение на Станишев ли, на тиквата ли, но това е положението!

9

Иван

преди 1 година

Щото пък пътят е много убав.

8

Батко и Братко

преди 1 година

Ние сме онези,които строиха магистрали при Станишев. Тогава ни спряха и евросредствата. Ако не беше Бойко щяхте благодарение на нас да заобикаляте дупките по стария път Стара и Нова Загора. НИЕ ИДВАМЕ, ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ.

7

КикиКорчо

преди 1 година

Ние опоскахме парите заделени от Бойко за магистрали и ремонти на пътища. Няма даже за зимните поддръжки. Гласувайте за нас,ние ще намерим мантинела за този участък.

6

Анонимен

преди 1 година

Да де,но ако имаше мантинела случката нямаше да е толкова жестока.Десетилетия се тупаме по шкембето какви строители на магистрали сме.Тракия е най-неприятната магистрала за пътуване.В дясно пълзят с 20 км в час,а в ляво е истинско рали и надгонване...мани,мани.Заобикалям по второкласни пътища,по-приятно е.

5

Ники

преди 1 година

Да, той там пътят е направо за чудо и приказ :D

4

Г-н министър

преди 1 година

Дай жега за БДЖто малко, София - Букурещ е 11 часа за 400 км. Кажи им на митничарите да спрат да си драпат оная работа и осъди крадците дето го източват вече колко години това БДЖ. И мани рейсовете, че от тия песове ми се по.врща само като им виждам физиономиите на пътя.

3

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ДАЛИ ИМА ШОФЙР КОИТО ДА Е СЪГЛАСЕН С ТОЯ ЛАКЕИ?

2

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо министрите в такива случаи да си траят и да оставят професионалистите в МВР, ако разбира се все още има такива да си свършат работата.

1

Анонимен

преди 1 година

Ами заради какво е? Некадърен министър?!?