Снимка: БГНЕС
fallback

Правителството е загубило играта по отношение на комуникацията.

Oще по темата
Времето беше малко, а очакванията доста големи. Трябва все повече да се обръща внимание на това кой какво казва. Въпрос е на харизма и на простички думи, с които обясняваш какво искаш да кажеш. Това мнение изрази за Нова Нюз PR експертът Максим Бехар.

От своя страна комуникационният експерт доц. Александър Христов смята, че властта не е успяла да комуникира добре, а това, че го осъзнава, е стъпка напред.

"Петков и Бориславова трябва да очакват да се извади компромат срещу тях и да са подготвени. Ако не искат да се говори за лични отношения между тях, трябва да променят позициите на хората", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 1 година

PR експерти, социолози, политолози и прочее измислени професии за задоволяване на консуматорското общество.. Само такива пробутвате!! Този господин за 5 пари свършил ли е смислена работа в живота си?! Киро и Лена сами се компрометираха. Лена ако беше малко по-умна щеше да се ожени за Мирослав и да спре да ходи на служебни командировки в ресторанти и хотели в Гърция. Много учила, но нищо не научила. Западен модел е да градиш кариера с мъжете, а не да раждаш деца, за което е създал Бог жената.

31

Анонимен

преди 1 година

ПАК ЛИ PR БАХАР СПРЕТНА КОМПРОМАТ?!...

30

Ралица

преди 1 година

ПЭПЪ БКП НИКОГА НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЪВ ВЛАСТТА ОСВЕН АКО НЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ НО ТОГАВА ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ПОМЕТЕНИ САБОТЬОРИ БОЖКОВИСТИ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС ПРЕВРАТАДЖИИ

fallback