32

Анонимен

преди 1 година

PR експерти, социолози, политолози и прочее измислени професии за задоволяване на консуматорското общество.. Само такива пробутвате!! Този господин за 5 пари свършил ли е смислена работа в живота си?! Киро и Лена сами се компрометираха. Лена ако беше малко по-умна щеше да се ожени за Мирослав и да спре да ходи на служебни командировки в ресторанти и хотели в Гърция. Много учила, но нищо не научила. Западен модел е да градиш кариера с мъжете, а не да раждаш деца, за което е създал Бог жената.

31

Анонимен

преди 1 година

ПАК ЛИ PR БАХАР СПРЕТНА КОМПРОМАТ?!...

30

Ралица

преди 1 година

ПЭПЪ БКП НИКОГА НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЪВ ВЛАСТТА ОСВЕН АКО НЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ НО ТОГАВА ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ПОМЕТЕНИ САБОТЬОРИ БОЖКОВИСТИ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ РАЗСЛЕДВАНЕ СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС ПРЕВРАТАДЖИИ

29

Анонимен

преди 1 година

32 Така е, много подцениха българите, като им пробутаха профани и кръглиидиоти за управляващи.

28

Анонимен

преди 1 година

Що Pr-те не кажат на Киро и Лена, че имам мечта, иска ми се, надявам се, не играят на българския терен. Българинът е лъган, лъган, та се е калил и още във въздуха подушва как му се крои шапката. Плоско е евреи да ни пробутват рекламни трикове за политическа партия, пардон, проект ПП. Жалко е колко ни подценяват западните господари и как си вярват колко са нахитрели. България може да претърпи много ид'и'оти, но едва ли ще е за дълго.

27

П*у*ТКОFF и Гуг*лена

преди 1 година

са на политическото бунище, да правят каквото си искат, а най-добре да хващат самолета София Скопие ВанкОвър, еднопосочен. А Линда да направи безглутенова сватбена торта, когато кокорчо се омъжи за любовника си.

26

Анонимен

преди 1 година

Късно е. Хванахме ги в крачка.

25

У бре

преди 1 година

Беше лесно да се "композира" шкафче с пачки.Трудно е да намериш двойници на Киро и Лена, а после да ги накараш да изиграят "парапетната сцена" срещу доскорошния държавен чорбаджия и неговата "слабост".КОМПРОМАТ НЯМА! Има много перверзна партийна (ПП) МЪКА

24

ПП =БСП =ДБ =РАДЕВ

преди 1 година

=ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ............другото е театро, народа да се не усети, че беше ОГРАБЕН...

23

Гражданин

преди 1 година

До Патън Майк. Ти сега цензура ли ще ни налагаш? Ами просто новината е за тях, затова ги коментираме бе, ***. Като излезе новина за тиквата, а такива бол, ще минем на него. Елементарно.

22

Как да комуникират..

преди 1 година

като са про100сти жълти наглеци..??

21

Гледна точка

преди 1 година

До 5. Никой не е казвал категорично, че са хванати за ръце, а само че така изглежда (нищо, че и тази близост е доста смущаваща). Ама само тази снимка ли е, тарикат? А парапета, а постоянните командировки все заедно? Нищо, като се разведе простокиро след няколко месеца ще лъсне цялата наивна глу.пост на твоя коментар

20

Анонимен

преди 1 година

Трябва да очакват арест, а не компромати.

19

Анонимен

преди 1 година

В Гугъл пишат, че съветник на Радев е казал,че ако арестуват Кирил ще е до 2 септември. След това ще има имунитет като кандидат за депутат и няма да стане лесно без ЦИК.

18

Гербер

преди 1 година

Ами нека, да видят какво му е на Борисов, че не са го оставили на мира от 15 години.

17

Азимов

преди 1 година

За аборта информацията излезе ли вече?

16

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха Той така се оправдава Кирчо пред Линда. Като го чака зад вратата да го бие с тавата,Кирчо вика, недей, ***! ТИЯ ми завиждат, нищо не съм правил.Даже не съм бъркал под полата на Лена.Кво да ровя под полата? А? К'во ще намеря? Не съм я пипал за никъде. Даже не съм чупил дивана в капинета. Диванът сам се счупи.А където лъжат, че съм тропосвал матрака в хотел Хаят, пак лъжат.Аз спах на един стол.От там се изтъних и коленете ми са сини щото се свих на сърма.Всичко е зрителна измама.Заклех се.

15

Хехе

преди 1 година

Кой ги "бръсне" вече тези? Скоро ще са в миманса,а канадката с домочадието в Родината си.

14

Ь

преди 1 година

Какви компромати, всичко е документирано. Решетки ги очакват

13

П.К.

преди 1 година

Та те, самите тия, във своите си действия, в изявите си, са оригинали на компроматите. Що им трябва да очакват нови? И те, вече са погубени и захвърлени от хората, които не желаят да виждат разюздани, обвити в позорни и нелицеприятни сцени и действия...