Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Необяснимо защо, г-н Борисов през последните седем месеца държеше 59-те си депутати като слуги на всички действия, с които да бъде всячески препъната съдебната реформа в България“. Това пише в позиция на „Продължаваме промяната“ специално за bTV.

Oще по темата

По-рано през деня лидерът на опозицията „намигна“ към ПП с предложение за следизборна коалиция, като предложи шест приоритета.

„Не пипайте организираната престъпност – ще настане хаос“, даже каза Дани Каназирева от ГЕРБ. „Хаосът“ е например г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ зад депутатски имунитети, докато не им се повдигнат обвинения по висящите им производства в прокуратурата“, допълват от ПП.

Те казват още, че едва след като България има свободна и независима прокуратура с ясно поднесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

181

Ангелина

преди 1 година

"Слугите" са хора ,които поради материалната си беднота са принудени да "слугуват" и изпълняват най- тежкият труд ,за който техните богати господари са ги наели.Докато "депутатите на ГЕРБ " - доброволно са не "слуги ",от което би имало повече "полза" ,защото ще "служат за нещо" ,а те са "придворни лакеи" на вожда си и заради това си най- долно човешко качество ,черпят от "народните блага" - неправомерно и лично те също се облагодетелстват по един или друг начин!

180

Анонимен

преди 1 година

Черен влак се композира, черен влак се композира, Ленче ле, от Харвард за София. Аз отидох в Харвард , аз отидох в Харвард, Ленче ле, занаята да науча. Не научих занаята, не научих занаята, Ленече ле, най научих любовта.Ах, да знае мойта майка, ах, да знае мойта майка, Ленче ле, гроба ще ми изкопай. И на него ще напише, и на него ще напише, Ленче ле, Тук почива промяната."

179

До193

преди 1 година

Ако сме справедливи и миролюбиви не трябва да позволяваме на кледващите избори тази лъжлива *** от ПП да припари до парламента. Държавата ни никога не е била докарвана до такава разруха и невиждана беднотия.

fallback