181

Ангелина

преди 1 година

"Слугите" са хора ,които поради материалната си беднота са принудени да "слугуват" и изпълняват най- тежкият труд ,за който техните богати господари са ги наели.Докато "депутатите на ГЕРБ " - доброволно са не "слуги ",от което би имало повече "полза" ,защото ще "служат за нещо" ,а те са "придворни лакеи" на вожда си и заради това си най- долно човешко качество ,черпят от "народните блага" - неправомерно и лично те също се облагодетелстват по един или друг начин!

180

Анонимен

преди 1 година

Черен влак се композира, черен влак се композира, Ленче ле, от Харвард за София. Аз отидох в Харвард , аз отидох в Харвард, Ленче ле, занаята да науча. Не научих занаята, не научих занаята, Ленече ле, най научих любовта.Ах, да знае мойта майка, ах, да знае мойта майка, Ленче ле, гроба ще ми изкопай. И на него ще напише, и на него ще напише, Ленче ле, Тук почива промяната."

179

До193

преди 1 година

Ако сме справедливи и миролюбиви не трябва да позволяваме на кледващите избори тази лъжлива *** от ПП да припари до парламента. Държавата ни никога не е била докарвана до такава разруха и невиждана беднотия.

178

Габи

преди 1 година

След всички поразии, които надробихте, как имате сурати да се показвате, да рродължавате да лъжете и манипулирате. Хората преценяват всичко по изпразнения си джоб.

177

Срам

преди 1 година

А ПП беше бездънна касичка за своите и продажните от други партии депутати. Запазения специалитет на ПП беше шуробаджанащината и раздаване на постове и милиони на свои хора

176

А?

преди 1 година

Ама не е ли виновен Путин?

175

Аз

преди 1 година

Влечугите не спират да съскат.Гледайте си вашата ***,че не сте и партия и не плачете на чужд гроб.

174

Анонимен

преди 1 година

Така става, когато се слугува на няколко господари.

173

Анонимен

преди 1 година

Няма по-силна зависимост от алчността, разврата, жаждата за власт, лъжата, които обладаваха тарикатите от ПП, и компания. Тези неща ги държаха сплотени заедно. С комунистите от БСП/Радев, разбира се, техните ментори

172

Анонимен

преди 1 година

ПП държи своите хора с обещания за постове и порции...Това не е ли, каишка?

171

Тони

преди 1 година

Защо като,неговите депутати са му истински слуги.

170

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя бил виновен, оня бил такъв, другия бил иначе. Я кажете какво става с парите? Разбра ли се къде са 4-те милиарда изтеглени от валутния резерв? Знае ли се къде са похарчени другите 44.3 милиарда лв дето преди 3 седмици все още не можехте в парламентарния контрол да обясните къде са отишли. Като обясните какво хубаво и полезно нещо се е случило с парите можете да говорите кой какъв бил. Докато изглежда все едно сте откраднали 50 млрд не сочете други, че те да не ви посочат вас!

169

не за глупост

преди 1 година

До Анонимен 207 А за машинки!Те гласуват вместо теб!А ти клатиш възторжено глава,че нещо зависи от теб!

168

ДО -203 и 205 -бебе

преди 1 година

АМА МНОООГО СИ ЗБЪРКАН ! ИМАШ ЯЗВА И ТЯ ТЕ МЪЧИ ! ОСТАВИ СОЦИОЛОГИЯТА И ПОЛИТИКАТА НА ХОРА С ПО-ГОЛЕМО IQ , ОТ ТВОЕто ДВУЦИФРЕНО ТАКОВА !!!

167

иво

преди 1 година

АКО НЕ ГО СЛУШАХА , ЩЯХА ДА СА АУТ , И РАЗПАДНАЛИ СЕ ЗА 6-месеца КАТО пп-то И другите ! А СЕГА СА О Т Н О В О 1-ва ПОЛИТ. СИЛА И ЩЕ УПРАВЛЯВАТ !

166

Анонимен

преди 1 година

Нека кажат къде потъват 20 милиона на ден над пазарна цена на газа и горивата. Уж мразят руснаците а им тъпчат джобовете с нашите пари. Интересно колко "ресто" получават за това. Такъв хаос създадоха. Работодателите реват, че няма газ..

165

Анонимен

преди 1 година

Не като слуги всичките са взели по нещо и сега ги водят за брадичката

164

Анонимен

преди 1 година

Колко ли трябва да си rлyпав за да гласуваш за тия клoyни???

163

Израелците да пуснат

преди 1 година

Нова опорка - това с домиляване по тежката съдба на депутати от опозицията, вече не минава!Ориентирайте се към мечета сираци покрай горските пожари, изоставени мулета, загубили собствениците си след предаването на властта на муджихидините в Афганистан или залязващи манекенки с ексклузивни права върху продажбата на диаманти, добити в Кения и Конго

162

ББ

преди 1 година

До kiroможем и така и то на кирилица г-жо митровмирисана,вашата,на доган-пеевски,на борисов тоя строител на офшорни комисионер,на цялата руска агентура през партий,служби дори,гУшев...четящ Джерзински...за Бога,администрации,съдии,медий...миришете...и ви надушихме...и на Изборите масово обичащите България за ПП!!!Българите сме Свободолюбив и Справедлив...никога не сме били "матрял"...Андрешковци сме били...за да оцелеем...ще го разберете на Изборите...и сме милиони...Андрешковците!!!