Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

65.5% от българите не очакват, че евентуални предсрочни избори биха разрешили политическата криза у нас. Това сочат резултатите от пециалното проучване на социологическата агенция „Алфа Рисърч“ за БНТ и предаването „Референдум“ на въпроса ще доведат ли евентуални предсрочни избори до решаване на политическата криза у нас.

Oще по темата

29.7% от анкетираните са на противоположната позиция, а 4.8% остават без мнение по темата. Близо 58% от запитаните обаче смятат, че БСП трябва да върне мандата възможно най-бързо.

В специалното проучване на социологическата агенция „Алфа Рисърч“ за БНТ и предаването „Референдум“ – на въпроса кой трябва да е основният приоритет за страната – 56.5% от участниците в допитването посочват ограничаването на икономическата криза, а според други близо 42% основният приоритет трябва да е борбата с корупцията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

117

Tamarino

преди 1 година

Не заблуждавайте хората че има някаква политическа криза! Криза има,но тя е икономическа.И е в целият свят тази криза.Това със свалянето на правителствата едно след едно,и невъзможноста за създаване на стабилно такова,е само една заблуда за масите.Нали не си мислехте на сериозно че от Слави става политик? Ако сте си го мислили,това говори за ниският ви интелект,или за липсата на такъв.Политикът е особена порода човек,със вродени качества и солидна ценностна система,без излишни комплексарщини.

116

Анонимен

преди 1 година

Технологиите движат света, не политиката, банките и др. ***.

115

Анонимен

преди 1 година

същите маймуни ще се наместят на други места. със 10к и повече заплата и аз го правя ако ще и 10 мандата. а простакът да ходи на избори и да си мисли, че нещо определя.

fallback