117

Tamarino

преди 1 година

Не заблуждавайте хората че има някаква политическа криза! Криза има,но тя е икономическа.И е в целият свят тази криза.Това със свалянето на правителствата едно след едно,и невъзможноста за създаване на стабилно такова,е само една заблуда за масите.Нали не си мислехте на сериозно че от Слави става политик? Ако сте си го мислили,това говори за ниският ви интелект,или за липсата на такъв.Политикът е особена порода човек,със вродени качества и солидна ценностна система,без излишни комплексарщини.

116

Анонимен

преди 1 година

Технологиите движат света, не политиката, банките и др. ***.

115

Анонимен

преди 1 година

същите маймуни ще се наместят на други места. със 10к и повече заплата и аз го правя ако ще и 10 мандата. а простакът да ходи на избори и да си мисли, че нещо определя.

114

Мога да...

преди 1 година

...ви кажа две неща. Първото е, че преди, сега и за в бъдеще ще ни управляват милионери. Във властта винаги ще бъдат богати хора. Второто, което трябва да направят новите управляващи е да довършат Хемус и да построят Русе-Търново и да пробият Шипка. За корупцията?, ако някой знае къде я няма и как са я преборили, да го обясни накратко. Това е нещо, дето го има откак го има човек, в по-ново време-парите. Така че, не се хабете. Р Ралин го каза: и на мен г.за ми е по средата, но мисля с главата си.

113

Край

преди 1 година

Ми естествено, че не можеш да правиш едно и също през 4-6 месеца и да очакваш много различен резултат. Така беше и Италия години наред.За да се излезе от тупика трябва промяна в правилата на играта. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура и нещата ще са коренно различни.За това обаче трябва ум и воля за живот в народа. Не се забелязват и двете.

112

Анонимен

преди 1 година

70% не гласуват вече и не вярват на нито един политик за абсолютно нищо, дори когато някой от тях каже нещо това за нас значи, че обратното е вярното, примери - "ние сме най-диалогичната партия (БСП която само поставя ултиматуми и червени линии)", газа който внасяме от САЩ е два пъти по евтин (реално вече е около два пъти по-скъп от колкото беше руския), ние се справихме отлично (реално държавата е пред фалит).

111

Анонимен

преди 1 година

направете управленските заплати на минималната нивото, както и всички да живеят в държавни сгради по 12 етажа , да са събрани като във вид общежитие, а не всеки с частна вила и личен автомобил за 100 к, това е пътя към екологичното общество хем.

110

Праведен

преди 1 година

...допитване до 1000 човека от центъра на София !

109

Анонимен

преди 1 година

80% ***, какво да се очаква?

108

Кико

преди 1 година

Маскари! Предишните крадяха но и направиха,сегашните само лъжат и крадът! Надяват се че Рашкофф и Черепов ще уредят нещата! Блажени са вярващите! ( Библията)

107

toti

преди 1 година

ЗАКРИВАНЕ ЗА ВИНАГИ ПАРТИ И НАРОДНО СЪБРАНИЕ !!! НОВА КОНСТИТУЦИ ОТ ВЕЛИКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА !!!

106

A

преди 1 година

Политическата криза не ни напуска вече 30 години. Откакто мафията си има държава.

105

popa ot razgrad

преди 1 година

А 90% от българите не вярват в нищо...

104

Смешници!

преди 1 година

Колко *** правих анкетата?Давам пример : попълвам анкета в някакъв сайт относно парцалите за уста, наредени от КукунчеФ!Участници в анкетата 16!!!!Добавям вот и показва 27% са против с моя глас! Всеки може сам да си изчисли...А алфата риПърч на последните избори бяха жалки, а не смешни с м***лоумините им прогнози!

103

Чичо

преди 1 година

След като ГЕРБ и Бащицата се върнат в управлението наесен всичко ще си дойде на мястото.

102

Shark

преди 1 година

При нови избори ситуацията ще е същата. Ама абсолютно същата. ПП вероятно ще са първа политическа сила, защото хората видяха как бяха свалени от власт от ГЕРб и патериците му. Надявам се повече хора са разбрали какво точно се случи. Да, но първата палтия няма да има мнозинство. Така че картинката ще е същата. Ако ГЕРБ по някаква случайност да са първа политическа сила, и те няма да имат мнозинство, а и няма кой да нпарави с тях коалиция. Така че стягайте се за коалиции, ако не се пръждосвайте

101

Смешно, не трагично!

преди 1 година

Тук, разни хора, добре платени или заблудени от нещастната изкуствено и безпринципно създадена коалиция от абсолютно несъвместими субекти, със стахановски план обясняват некадърността си с управлението на ГЕРБ, удобно забравяйки, че по време на втория мандат бяха негови възторжени партньори!

100

Анонимен

преди 1 година

Ех г.анйо г.анйо

99

Истина

преди 1 година

По-скоро ме интересуват тези 30% които вярват, че изборите могат да решат нещо.

98

Анонимен

преди 1 година

Ще гласувам само за този,който ще обеси на орлов мост Борисов, Гешев, Петков ,Василев ,Доган, Нинова......