Снимка: БГНЕС

"От няколко седмици насам всичко прилича на един опит всеки един от играчите да се отърси от възможната вина, тоест да не съм виновен аз, че не се е съставило правителство". Това отбеляза в интервю за БНР политологът Първан Симеонов от "Галъп":

"Всички от известно време играят тази игра и свикват постепенно с мисълта, че най-вероятно се отива на избори, а ако вземе, че стане нещо, защо пък не, само че всички правят това правителство, както се прави предизборна кампания с ярки предизборно звучащи предложения, затова по-скоро вероятността за избори остава осезаемо по-голяма, но БСП като че ли на свой ред иска не просто да не се вписва в историята с трети неуспешен опит, а да се впише в историята с едно принципно действие.

Още по темата
Това е сравнително находчив политически етюд, който те разиграват. Те казват – "Не мандатът се проваля, ние предлагаме една законодателна програма, която е нужна“. Така съответно парламентът е този, който проваля нещата".

"Силно се съмнявам, че някой може да излезе на някакъв страшен позитив от всичко това, което се случва. На позитив по-скоро могат да излязат онези, които се обявяват срещу всичко това, тоест по-скоро опозиционните формации", добави политологът.

Коментари Напиши коментар

19

Праведен

преди 6 месеца

До Анонимен 16 - За Бойко ?

18

Анонимен

преди 6 месеца

Браво на ИТН, че биха шута на тези крадци от Подмяната.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Глупости на търкалета. Не е никакъв находчив политически етюд, а като удавници за сламка се държат, за да не изпуснат комисионните от оръжие, газ, дърва и другите далавери. Будалка ви Първанчо. Те ако имаха акъл да управляват, нямаше да потопят България за 6 месеца.