Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов определи като „пълни глупости” твърденията, че от партията изобщо не са имали намерение да участват в състава на правителство с третия мандат, съобщи Нова.

„Ние ясно изразихме отношението си и диалогичността на това, което направихме в последните дни по отношение на програмата и приоритетите пред България.

Oще по темата
Проведохме нормални разговори с БСП и направихме необходимите предложения и редакции”, отбеляза той. По думите му Нинова изключително добре приела предложенията на ИТН.

„На тези, които когато знаят, че ги снимат - се държат по един начин - за България. Когато обаче не знаят, че ги снимат, лъсва всъщност идеята им - желанието им за власт”, е мнението на Балабанов.

Той подчерта, че няма вариант от „Има такъв народ” да се върнат на масата за преговорите. „Ние през цялото време сме били на страната на истината”, отбеляза Балабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

питащ

преди 1 година

Балабанов ни какво разбираш от контрола върху действията на служителите от МВР. Това не е ангажимент на министъра, а на ръководствата на районните полицейски управления, регионалните дирекции, на главния секретар на МВР, но не и на министъра на МВР. Той е политическа фигура, и не отговаря за издънките на некадърни полицай. Глу...постите които ръсиш в ефир са доказателство за абсолютната ни неком...петентност по въпроса и наг....ла аро...гантност. То бива самочуствие, но твоето няма мяра.

97

Анонимен

преди 1 година

Моля ви и след месец да ни информирате как се развива кариерата на клоуна Балабанов в затвора

96

Краят на ИТН

преди 1 година

Ако човек забрави какво е приказвал Слави, а помисли върху това какво е вършил, че види че Слави винаги е работил в полза на ГЕРБ. И сега за пореден път спаси Бойко и ГЕРБ от раследване на КПКОНПИ. Слави загуби на България цяла година, време, в което можеше да се направи поне съдебна реформа и да се получи финансиране на проекти от ЕС.

fallback