98

питащ

преди 1 година

Балабанов ни какво разбираш от контрола върху действията на служителите от МВР. Това не е ангажимент на министъра, а на ръководствата на районните полицейски управления, регионалните дирекции, на главния секретар на МВР, но не и на министъра на МВР. Той е политическа фигура, и не отговаря за издънките на некадърни полицай. Глу...постите които ръсиш в ефир са доказателство за абсолютната ни неком...петентност по въпроса и наг....ла аро...гантност. То бива самочуствие, но твоето няма мяра.

97

Анонимен

преди 1 година

Моля ви и след месец да ни информирате как се развива кариерата на клоуна Балабанов в затвора

96

Краят на ИТН

преди 1 година

Ако човек забрави какво е приказвал Слави, а помисли върху това какво е вършил, че види че Слави винаги е работил в полза на ГЕРБ. И сега за пореден път спаси Бойко и ГЕРБ от раследване на КПКОНПИ. Слави загуби на България цяла година, време, в което можеше да се направи поне съдебна реформа и да се получи финансиране на проекти от ЕС.

95

Анонимен

преди 1 година

БАЛАМАнов няма да се върне в парламента. Ще се върне към уличната "журналистика", стил "жълто-кафяво".

94

Анонимен

преди 1 година

Браво, Балабанов!!

93

Аз промяната

преди 1 година

Същите писачи антита гласуваха шумно за чалгарите техните спасители сега тези същите ги анатемосват и шумно гласуват за новите си спасители подмяната Е АНТИТА СПАСИХА ЛИ ВИ ЧАЛГАРИТЕ А ПОДМЯНАТА

92

Анонимен

преди 1 година

Сме шн ик, вземете си с Славуца, а и ппроксито на Данчо ментата Митева, ако сте забравили Данчо лично е назначил Митева на работа в НС през 2005г.

91

Анонимен

преди 1 година

Хващай аероплана ,че в България и работа няма да си намериш !

90

Дедо

преди 1 година

"ИТН няма да се върне" И В ПАРЛАМЕНТА!Това ви беше, надценени селски сценаристченца!!!Като цяло малките кученца и по - специално - пинчерчетата, избиват комплекси на растежа и за това само джафкат по всичко, което се движи около тях..Всяко сравнение с ТошкУ е умишлено!!

89

наблюдател

преди 1 година

ИТН повече няма да се върне в народното събрание.

88

111

преди 1 година

"От твоите уста в Божиите уши"!

87

позор!

преди 1 година

Че как си представяш жертвата да седне на маса за преговори с палачите си бе, нищожество долно, дето бършеш *** на Сакатот чудовище, което една година се гаври с народа ни и с държавата ни? Как си го представяш бе, нищожество Балабане? Как бе Джебчия! Марш на бунището, Тошко Хаджията с просташкия език вече е там и те чака, чака и Митевата ви слугиня с дългия нос! Марш на бунището, нищожество чалгарско!

86

Анонимен

преди 1 година

Тази държава ще се оправи само когато стигне колапса. Всякакви козметики и компромиси компрометират идеята за парламентарна република. Ако хората разбират, че По-добре ужасен край, отколкото ужас без край, казано от Юлий Цезар, 50 г. преди новата ера, ще се стегнат и няма да се поддадат на никави моментни колебания. Затова - по- добри избори.

85

Анонимен

преди 1 година

Гарантирам като лекар, че Бойко Борисов и Станислав Трифонов няма да доживеят до изборите, много са болни, завличат със себе си в гроба живи хора

84

Анонимен

преди 1 година

Жалко за тези "хора" от ИТН, както и за герберите. След един месец като им се споминат "лидерите" от коварната болест. Свои ще унищожат своите заради сегашните изпълнения.

83

Българин

преди 1 година

Такива гьон сурати като този и като Тошко африкански ще доведат България до разпад. А може би това е целта на Трифонов.

82

Анонимен

преди 1 година

Калеко Алеко ,ясно е , че си на процент при Дон Чалгаре , въпроса е колко близо до 100 е тоз процент ? Великия хидроинженер ,чийто проект сте , дали ще бръкне по-дълбоко в джоба си и за теб , въпреки отчаяните ти опити за активно лu3aне на седалището му ?!

81

Офффф

преди 1 година

Иска ти се,вдигни си главата от телефона и попитай роднини, приятели,колеги и съседи.... От около 100 човека,само един ми е казал,че е за Америка във войната между Русия и Украйна.

80

Офффф

преди 1 година

Който се заиграе с Америка е политически труп. Народа не мрази руснаците,това си го набийте в празните кратуни

79

101

преди 1 година

Да, вярно е, че пак са нагушили мумията с пари, ама му се виждат малко, на горкото сакато нищожество, дето не може да стои на краката си, а си натиска *** на дивана дори и когато прави "изявления" пред българския народ! Което, да прощават Сакатият и лакеят му Балабана с грозната брадавица на мутрата, ама това е нечувано неуважение към "Този Народ", който вече изхвърли на бунището и Сакатия бос на чалгарите, и Джебчията и Тошко Хаджията, и Митевата с дългия нос! Господи, какви ***!