Снимка: БГНЕС
fallback

Някои от предложенията на “Има такъв народ” за програма на евнтуалния кабинет с мандат на БСП са неприемливи за “Продължаваме промяната“. Това обясни пред журналисти шефът на депутатите от ПП Андрей Гюров, но отказа да посочи с кои предложения не е съгласна партията.

Oще по темата
Вчера приключи първият кръг от преговорите, които БСП провежда за кабинета. До края на деня днес ДБ, ПП и независимите депутати трябва да кажат дали са съгласни с предложения, които ИТН направи към програмата за правителството. Тя стъпва върху тази, която партньорите изготвиха за провалилия се първи мандат на ПП, но хората на Слави Трифонов едва сега правят предложения, тъй като преди тя не бе консултирана с тях.

Програмата не е комплектована. Вчера получихме предложенията и имаме време до края на деня да представим нашите коментари, процесът тече, обяни Гюров.

Запитан готови ли са да седнат на една маса с ИТН, БСП и ДБ, каза: Не мисля, че в момента това би бил формат, който ще е работещ.

Не мога да потвърдя, че следващата седмица ще има кандидат за премиер, каза още Гюров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Ади

преди 1 година

До някои коментиращи:"започнете кампания за убеждаване на повече хора да гласуват" - Добре, дай идея за кого да гласуваме и почваме кампанията. Кой досега не ни прецака? Нови на хоризонта виждаш ли? Не казвам, че трябва да седим и дремем, ама светлината в нашия тунел нещо липсва. Дай идея :)

45

Анонимен

преди 1 година

Сега е така- неспособните да управляват са избирани от неспособните да се погрижат за себе си, а можещите да се погрижат за себе си не могат да направят нищо... Това е системата на киролените!

44

Ади

преди 1 година

"Някои от предложенията на Има такъв народ за програма на евнтуалния кабинет с мандат на БСП са неприемливи за Продължаваме промяната. Това обясни шефът на депутатите от ПП Андрей Гюров, но отказа да посочи с кои предложения не е съгласна партията" Казваш или мълчиш, бах ти шефа. Този освен за пред камери за друго става ли? Чия съдба решавате - личната ваша, която вече знаем как сте уредили? Сега се правите на интересни, ама не сте - усетихме го болезнено всички. ВЪН всички *** от НС.

fallback