Снимка: БГНЕС
fallback

„Дали сме песимисти и оптимисти във връзка с това дали ще бъде изпълнен мандатът от ПП?

Oще по темата
  По-вероятно е не.” Това каза за Нова Нюз Александър Иванов от ГЕРБ-СДС.

„За няколко седмици те не заложиха преговори с политически сили, включително с техни бивши коалиционни партньори”, коментира Иванов.

За промените в Изборния кодекс и връщането на хартиенните бюлетини, за което настоява ГЕРБ-СДС със законопроект, Иванов припомни, че голяма част от избирателите не вярват на машините. „Можехме да върнем доверието на българските граждани към изборния процес като направим европейската практика да се гласува и с хартиени бюлетини”.

При връчване на втори мандат от президента Радев, ще го върнем веднага, потвърди позицията на ГЕРБ-СДС. И каза, че час по-скоро да се отиде на предсрочни парламентарни избори. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 1 година

А вие какво очаквате от новоизлюпено герберастче-седерастче ?! Да си посипе главата с пепел и да каже - ние за 12 години ви свалихме до нулата , ама понеже ви е къса паметта , ние пак ще се пробваме да ви яхнем , щото папкането осезаемо намаля ...

9

Анонимен

преди 1 година

При хартишното гласуване също имаше спад. Доверието не е към машините а към хората които управляват. Хартишното е много по-сложно и с огромна бюлетина от 2-3 метра с преференции.

8

Анонимен

преди 1 година

Нещо ви няма в математиката

fallback