Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

От ГЕРБ отговориха на обвиненията от министъра на иновациите в оставка Даниел Лорер, че опозиционната партия поставя под риск целия ресурс по Плана за възстановяване.

Oще по темата

На въпросите му защо ГЕРБ блокира работата на НС и защо Бойко Борисов продължава да говори за европейските средства като негови лични, които да „спира“ и да „пуска“от ГЕРБ  също отговориха с въпрос.

"Това, което се опитваме да разберем е, защо година и половина преди крайния срок за сключване на договори по Националния план за възстановяване, правителството Петков - Василев не е сключило нито един договор и не е платило и една стотинка. Това е същественият въпрос", гласи позицията на ГЕРБ. И добавят, че е известно е, че Бойко Борисов и неговите правителства са виновни за всички минали, настоящи и бъдещи управленски провали на Асен Василев и "Промяната”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 1 година

Да си крадец е непростимо ,дори да си най великия държавник на земята. Човешката алчност няма граници. Малко ли имаш та посегна на държавното. Затова си вече минало. Господ да те съди.

33

КРАЛИ МАРКО

преди 1 година

Борисов е политически труп. Вижте историята........Костов , Софиянски , Плевнелиев. Всяко нещо си има начало и край. А той не се закле както поли отец Събев пред аудиторията с кръст в ръка че не е крадец. Значи все пак е алчен гепач.

32

Анонимен

преди 1 година

НАЙ ПОСЛЕ СИ ПРИЗНА !

fallback