34

Анонимен

преди 1 година

Да си крадец е непростимо ,дори да си най великия държавник на земята. Човешката алчност няма граници. Малко ли имаш та посегна на държавното. Затова си вече минало. Господ да те съди.

33

КРАЛИ МАРКО

преди 1 година

Борисов е политически труп. Вижте историята........Костов , Софиянски , Плевнелиев. Всяко нещо си има начало и край. А той не се закле както поли отец Събев пред аудиторията с кръст в ръка че не е крадец. Значи все пак е алчен гепач.

32

Анонимен

преди 1 година

НАЙ ПОСЛЕ СИ ПРИЗНА !

31

1

преди 1 година

Никога повече герП!

30

ББ

преди 1 година

"не е сключило нито един договор и не е платило нито една стотинка"...ами защото отказва да е съучастник на пеевски в грабежите на евро средства...просто...като теб,ако бе ти...отдавна да ги бе раздал авансово и последователите ти и внуците им ще плащат!ти заложи капана енергийна зависимост,ти заложи високи цени,ти саботираш подпомагането на бедните,ти държиш медиийте и манипулираш хората...подцени САЩ обаче...те не са меркел..играли са играта с рашите на който служиш...руски поток е показателен

29

Ей, хора

преди 1 година

Обсъждате нелепо следващия премиер. Разбирам, че агония ви мъчи, но това не ви дава право да поругавате демократичния избор на повече от 1/3 от българите. Кой ви е виновен, че в болната си амбиция за власт, чегърталките ви отевеяха.

28

На кривия

преди 1 година

Козината му пречи!

27

анонимен

преди 1 година

Като се има предвид националността на Лорер няма какво да се чудим, че все някой друг му е виновен за всичко. Иначе уреди женицата си на държавна службица, но си реве колко гербаджиите били корумпирани. Безочливи и лицемерни аматьори!

26

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е най голямото зло за България

25

Анонимен

преди 1 година

Тази КРАТУНА не се спря да казва само аз и аз.Хората ти показаха червен картон вече си извън техните сметки така че се скрий.

24

Анонимен

преди 1 година

ТИКВО и ти не престана да се оправдаваш с Орешарски та Виденов стигна и до бай Тошо.Уж неможеха да боядисват това което си построил то само се срути няма нужда от боя вече.

23

Бойко Борисов бенд

преди 1 година

И крадец съм и лъжец съм,с тридесетгодишен стаж..

22

ъпсурт

преди 1 година

Стара снимка, от годините му като Началник на държавата!

21

Бойко Борисов

преди 1 година

За крадец не ставаш Киро, ти си будалааа... В изпълнание на Куку Бенд и Слави Трифонов!!

20

Герберски СмЪрдел

преди 1 година

Престанете да показвате този лоен Toлуп , че хората си оповръщаха мониторите

19

Германия

преди 1 година

Меркел откакто не е канцлер, се появи Само Веднъж!!!!по медиите с коментар за войната в Украйна! Тоя за.адник Не Се спря!!! Повръща ми се като му видя майната мутра,както и оня харвардски козел и колегата му кандидат за премиер! Но у нас е така,с медии-слугинаж,за разлика от белите държави!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов е железен. Знам го още от 1991 година. Тогава леля ми която живееше във ФРГ дойде за първи път в България след падането на комунизма. Дойде с мъжа си германец и техния Мерцедес Бенц S 500 модел 1990. Естествено колата бе открадната на следващия ден. Тогава лично Бойко Методиев Борисов постедничи за връщанто и срещу 4000 марки откуп. Леля ми още поомни как му е дала плика с парите. Но пък върнаха колата още на другия ден.

17

Анонимен

преди 1 година

Когато ГЕРБ дойдоха на власт, 2 години само се оправдаваха с предходните. 7 години въстановяваха щетите от предходните. А днес тръбят че ПП са некъдарници, зашото за 6 месеца резултатите са минимални.. И то то при глобална криза заради пандемия и война..

16

ПП = РОБОВЛАДЕЛЦИ

преди 1 година

ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В РОБОВЛАДЕЛСКИЯ СТРОЙ---НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - ПЪЛНО С РОБИ НА ЛУДИ ОТ АЛЧНОСТ ***.... ... ОТЕЦ ПАИСИЙ

15

Че има ли...?

преди 1 година

Че има ли по-голям провал не само в новата ни история от теб бе, Мутро сикаджийска, дето ограби, съсипа и срути България! Ограби милиарди, ама продължаваш да отваряш мръсната си уста и да дрънкаш глупости, понеже си се напикал от страх?! И новият списък "Магнитсик, и Лаура Кьовеши много скоро "ще те уважат,! Ама ти го знаеш, нали, и вече трепериш от страх и ужас!