Снимка: БГНЕС
fallback

"Все още се надявам да се намери компромисен вариант, така че да има стъпка назад и от страна на България, и от страна на Русия. Не вярвам да се стигне до скъсване на дипломатическите отношения", заяви вицепрезидентът Илияна Йотова по повод обявяването на 70 руски дипломати и служители за персона нон грата.Според нея най-добрият вариант е тези наредби да бъдат преразгледани в един двустранен диалог и там, където наистина има доказателства и съмнения, да бъдат съответно и отзовани дипломатите от руска страна.

Според Йотова да се върви към радикални решения в едната и в другата посока не е от полза за нито една от двете държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Чичо Любо

преди 1 година

Компомисът от наша страна е ясен: Те си отиват завинаги, а ние им казваме "сбогом" за последно...

49

ББ

преди 1 година

г-жо,резидентО ви използва,напоследък сте сама на рубежа,"защитаваща"вменема ви,демек платена полза за България,разделение,бедност,зависимости,мафия,чужди интереси,обиди и заплахи...работите за "малкият" путин...подценявате Народа ни!!!

48

ББ

преди 1 година

п.д.оги нарече и децата ви г-жо посланничката на РФ,един в опит да замести путин ни нарече "страхливите българи",друг пияница обеща/ако създадат/ще ни навестят със Сармат,за кого работите с резидентО и слави,боко и дпс?поведението ви е позорно и ...жалко,надявам се не е срещу... 4000 лв.!

fallback