Снимка: БГНЕС
fallback

Изненадан съм, че БСП се опитва да кадрува и да взима решения от името на най-голямата политическа партия. Това заяви депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев пред bTV.

Oще по темата

"В оставка не е взимал еднолични решения за изгонването на 70-те руските дипломати от България. Когато се вкарат политически нюанси, защото в момента мирише на избори, става различно", категоричен бе Настимир Ананиев и запита дали изборите са решение за България в момента.

" Кирил Петков винаги е бил диалогичен с коалиционните партньори. Не е редно да се търси вината и да се опитва да се залепи за премиера Кирил Петков", добави Ананиев.

 Настимир Ананиев увери, че премиерът в оставка не е взимал еднолични решения за изгонването на 70-те руските дипломати от България. Когато се вкарат политически нюанси, защото в момента мирише на избори, става различно, категоричен бе Настимир Ананиев и запита дали изборите са решение за България в момента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 година

този няма ли да го налази маймунската шарка вече?

13

Анонимен

преди 1 година

К.Петков е достатъчно и предостатъчно нагъл и арогантен тип, за да нареди не на министърката на ВнР, a на нейната заместничка Ирена да изготви заповедта за изгонване на 70 дипломати от посолството на Русия в 3-дневен срок от България.Трябва да си много брутален тип, за да сториш това, да рискуваш държавата си, на която си премиер, да оставиш хората без отопление и без гориво за транспорта и да ги гледаш в очите и да лъжеш най-безцеремонно, както и ром не би го сторил. Go away you liar! !

12

Рекорд на Гинес

преди 1 година

Киро да кандидатства за рекорд на Гинес за най-много изгонени наведнъж дипломати. Рекордът си е рекорд, така на Кирил Петков ще му научат името и извън България. Това ще му остане като спомен от премиерството.

fallback