14

Анонимен

преди 1 година

този няма ли да го налази маймунската шарка вече?

13

Анонимен

преди 1 година

К.Петков е достатъчно и предостатъчно нагъл и арогантен тип, за да нареди не на министърката на ВнР, a на нейната заместничка Ирена да изготви заповедта за изгонване на 70 дипломати от посолството на Русия в 3-дневен срок от България.Трябва да си много брутален тип, за да сториш това, да рискуваш държавата си, на която си премиер, да оставиш хората без отопление и без гориво за транспорта и да ги гледаш в очите и да лъжеш най-безцеремонно, както и ром не би го сторил. Go away you liar! !

12

Рекорд на Гинес

преди 1 година

Киро да кандидатства за рекорд на Гинес за най-много изгонени наведнъж дипломати. Рекордът си е рекорд, така на Кирил Петков ще му научат името и извън България. Това ще му остане като спомен от премиерството.

11

Малко за политика

преди 1 година

Киро избра най-неподходящият момент и най-неподходящият начин за тази политическа акция с изгонването на (прекалено много) руски дипломати. То се прави, но не по тоя начин. Ако просто са искали да им се намали бройката, можеха тихомълком да се договорят. Сега каквито и обяснения да дава, вече проблемът е създаден. Ще бъде добре ако ПП наистина предложат друг за премиер. Просто да си разменят местата с Асен Василев например.

10

Анонимен

преди 1 година

БСП винаги се държи така, като, 240 депутати са нейни и ги командва, както на Нинова са й наредили от Масква. Да ама всеки си иска своята идентичност

9

1ви СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯ

преди 1 година

КИРЧЕ ИЗБЯГА ОТ КАНАДА В БЪЛГАРИЯ....... ХВЪРЛИ СИ КАНАДСКИЯ ПАСПОРТ И ЕМИГРИРА В ПОДРЕДЕНАТА ОТ БОЙКО /ГЕРБ СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ....... ТАКИВА СА ФАКТИТЕ............... БАБА НАСТА ПЪК ЕМИГРИРА ОТ ИРЛАНДИЯ В БЪЛГАРИЯ.......

8

Мазна въртиопашка

преди 1 година

Какво се очаква да коментира политическа к*рва, държана на синджир от канадската цинкова кофа?

7

баба мара

преди 1 година

за такива болезнени теми няма да вземаш еднолично решение а събираш повечехора и всички заедно решават аморалният тип повече да не се занимава с политикатаа с това за което е учил избори до дупка докато случим на свестни хора

6

Кики Рики

преди 1 година

Аз пък съм изненадан от наглостта на тази грозна невестулка чрез която една нелегитимна партия успя да отиде на избори и машинките и помогнаха да стане първа !

5

Шебек

преди 1 година

Физически и морален....

4

ПП = БСП = ДБ

преди 1 година

... ЕДНА ПАРТИЯ................. ЦИРК - АРТИСТИ......

3

Анонимен

преди 1 година

Настимир някакъв говорител ли е на ПП? Гледам се е изказвал по всякакви теми.

2

Анонимен

преди 1 година

Добре, в крайна сметка кой е взел решението? Все някой трябва да го е взел. И като не е МС, значи някой еднолично го е взел.

1

Анонимен

преди 1 година

Настимирчо е такова невиждано гейче, че срамота бе