Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

След като парламентът при предложението за решение на НС на ДБ за даване на мандат на правителство да приеме френското предложение за РСМ, председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов прочете изявление на партийния си лидер Слави Трифонов от парламентарната трибуна.

Oще по темата
"И какво стана сега - имаме нова коалиция. Това е сюрреалистично, защото до вчера за ПП и ДБ да общуват с ГЕРБ и ДПС беше невъзможно и моделът ГЕРБ и ДПС трябваше да бъде изчистен от модела на политическия живот в България. А днес Делян Пеевски, Кирил Петков, Бойко Борисов и Христо Иванов са прегърнати, за да махнат ветото, защото така е поискала Франция.

И българите в РСМ, фактът, че не признаваме т. нар. Македонски език и езика на омразата сред македонците не е важно. Важното е да сме по- ниски от тревата, по-тихи от водата, за да не разсърдим великите сили. Както винаги майната им на достойнството и на националното самочувствие. Такъв е животът, в такива сложни времена живеем, явно всеки трябва да решава сам за себе си. Аз моето решение го взех и днес стана ясно защо", казва Трифонов в своята позиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

274

Нели

преди 1 година

ДБ са готови да си легнат с всеки само да останат в парламента

273

Музикален Експерт

преди 1 година

Чалгар ама само той може да напълни стадион.Дори Лили не може.Неговата музика е Българско фламего чалгата е друг стил.

272

Inch high

преди 1 година

Inch high хашлака тошко зовящ се подигравателно като африкански ръси лафове употребявани от най-низшите слоеве на изхвърлените от обществото уродливи личности. Вижте му физиономията, дрехите и това е достатъчно за да се впише в понятието уродлива личност.

fallback