274

Нели

преди 1 година

ДБ са готови да си легнат с всеки само да останат в парламента

273

Музикален Експерт

преди 1 година

Чалгар ама само той може да напълни стадион.Дори Лили не може.Неговата музика е Българско фламего чалгата е друг стил.

272

Inch high

преди 1 година

Inch high хашлака тошко зовящ се подигравателно като африкански ръси лафове употребявани от най-низшите слоеве на изхвърлените от обществото уродливи личности. Вижте му физиономията, дрехите и това е достатъчно за да се впише в понятието уродлива личност.

271

Селския му

преди 1 година

А бе дългуч с мини маркуч оди и дроби зеле. Не случайно всички начетени мадами му слагат рога и той от злоба беснее против истинските мъжаги в живота и политиката. Нещас-тен, болен ,гро-зен и много важно, че бил богат.

270

ЬЬЬ

преди 1 година

Щом ръководството на итн е сбор от корумпирани некадърници,всички други коалиции без тях са възможни.Корупция има навсякъде,но съд.система е тази, която трябва да се бори с нея.По-важното е итн, янев и костадинов да нямат превес в едни следващи избори,за да не се промени посоката на България.Пътят към русия ще е път към нищото и гибелен за всички нерусофили в България.

269

Щирлиц

преди 1 година

Славчо,няма нищо невъзможно в политиката за пребоядисани комунисти,и то от най-долно качество.За 30години поне това да беше разбрал.

268

Мерцедес

преди 1 година

НАИСТИНА ИМА нова коалиция, но тя е между ИТН, ГЕРБ, ДПС и Възраждане!

267

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Слави става най-много за кмет на Учиндол, ама не за дълго...

266

toti

преди 1 година

Без ВАС и само БЕЗ ВАС !!!

265

Богданов

преди 1 година

НАРОДЪТ,НЯМА ДА ПРОСТИ ТАЦИ ГАВРА НА СЛАВ!!!! ТОВА, МОЖЕ ДА СИ позволи САМО *** !!!

264

Ами да

преди 1 година

Бащицата Радев и машинките на Мадуро ги вкараха в Парламента! ИТН и ПП-то с опити да изчегъртат ГЕРБ бяха поставени и употребени! Волът рие пръстта пада на гърба МУ! ИТН се самоизчегъртаха, сега е ред на ПП-то, те са наред! Сега да не реват, а да разберат, че много боли! Те ще си отидат, а ГЕРБ ще остане! Природата не търпи предатели и некадърници! Историята ще ги запомни, като мушици еднодневки минали през парламента!

263

Анонимен

преди 1 година

Каквито и словесни еквилибристики да прави това малкото, некрасивото и шефът му, дето прилича на 80 годишен старец, видя се кои са предали избирателите си. Да не си мислят, че това им е чaлгapcката телевизия, да си правят плocки шеги и да си играят с думи, та някой да им се върже. Дотука бяха.

262

Чалгар гнусен!

преди 1 година

Гори в Ада,двулично уродливо създание!

261

Предстояща раздяла

преди 1 година

Краят на войната в Украйна ще бъде край и на Чалгаря и чалгарите му в България. Така България ще се раздели завинаги с опрос.тачването, нанесено и от селския тари.кат

260

Киркова

преди 1 година

Слави,"дръпни" партията си от Т.Йорданов и попският зет,ако искаш отново да ти повярват хората.Иначе,не ми пука колко време още ще се движиш към бездната.

259

Анонимен

преди 1 година

...бойкот на концертите на ч..алгаря

258

анонимен

преди 1 година

Политиката в България, а и световната стана много грозна! Медиите угодно се продават на властимащите! Вече ми омръзна да чета и гледам новини! Няма нищо позитивно, новите и почтените управляващи, се оказаха гнили ябълки! Вече 33 години се лутаме в тази пуста демокрация, а светлото бъдеще не идва, нито със старите опитни политици-лисици, нито с новите, млади, умни и красиви! Животът се изтъркаля, тук вече не чакам нищо, само една мижава пенсия, ако я дочакам! Дано там горе е по-добре!

257

toti

преди 1 година

ТИ ТВОЕТО РЕШЕНИЕ ЩЕ ГО ВЗЕМЕШ ,КОГАТО РАЗПУСНЕШ ОРКЕСТЪРА И СТАНИШ ЕДИН ,,УЛИЧЕН МУЗИКАНТ ''!!!НИКОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИГРАЕ ПО ТВОЯТА КРИВА СВИРКA !!!

256

Анонимен

преди 1 година

До Elefteros Значи гърче ако нямам нищо против Русия не съм свободолюбив???Ами доколкото знам Русия не източва 90% от златото на България а Дънди прешъс а ТЕЦ-овете са американски!!!Голям патриот се извъди!!!

255

8

преди 1 година

Слави и Тошко сами се изчегъртаха от политиката, те са хора отрицателни и некреативни т.е.нищо не могат да създадат,само оплюват всичко и всички. да си отиват в мижавата телевизийка и да си правят скечовете там,хората ги видяха колко струват...