Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

До момента има две изказвания – на г-н Ананиев и на г-жа Сачева, доста несъстоятелни, каза финансовият министър Асен Василев в кулоарите на НС, предаде репортер на БГНЕС.

Oще по темата

Всеки депутат носи глава на раменете си, има сърце и трябва да реши какво според него е най-добро за България. Нека да не садим корен на ряпата, да видим какво ще се случи и ще преценим. Той обясни още, че не са водили разговори Василев да е премиер след завъртане на рулетката с мандатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 година

Дадохте ли време на това правителство да изпълни това което беше обещало? Ама щом почнаха да вършат нещо и хоп вот на недоверие! Защо вие от ГЕРБ гласувахте , против бюджета, заедно с ДПС и Възраждане? Пари нямало за това за онова , ами ако крадяхте по- малко сега щеше да има повече пари и за пенсии и за други плащания! За ДПС си ги знаем! Ами този от Възраждане , защо не помисли за харата , когато гласува против , а се сдуши с ГЕРБ иДПС!?Ама истината лъсна Възраждане е патерица на ГЕРБ и ДПС!

11

Анонимен

преди 1 година

Що за хора сте бе, защо не питах те ГЕРБ 12год.защо не изравниха те заплатите с тези от ЕС!?Това което не направи за хората , токсичната партия ГЕРБ, сега обвинява правителството че са 6м.не е свършило! Най- големите крадци в БГ обвинява , сегашното правителство в кражби! ГЕРБ отдавна не е партия , а мафиотска структура! Каквото и да се напъват да говорят, това е истината!

10

Анонимен

преди 1 година

Лъжат , сега им е паднало . Още малко и ще ни изкарат най богатите в света , колко небостъргачи има отвън. 30 години как са живели в България, не в чужбина . Срам ме е че съм учил в същото училище като тях

fallback