12

Анонимен

преди 1 година

Дадохте ли време на това правителство да изпълни това което беше обещало? Ама щом почнаха да вършат нещо и хоп вот на недоверие! Защо вие от ГЕРБ гласувахте , против бюджета, заедно с ДПС и Възраждане? Пари нямало за това за онова , ами ако крадяхте по- малко сега щеше да има повече пари и за пенсии и за други плащания! За ДПС си ги знаем! Ами този от Възраждане , защо не помисли за харата , когато гласува против , а се сдуши с ГЕРБ иДПС!?Ама истината лъсна Възраждане е патерица на ГЕРБ и ДПС!

11

Анонимен

преди 1 година

Що за хора сте бе, защо не питах те ГЕРБ 12год.защо не изравниха те заплатите с тези от ЕС!?Това което не направи за хората , токсичната партия ГЕРБ, сега обвинява правителството че са 6м.не е свършило! Най- големите крадци в БГ обвинява , сегашното правителство в кражби! ГЕРБ отдавна не е партия , а мафиотска структура! Каквото и да се напъват да говорят, това е истината!

10

Анонимен

преди 1 година

Лъжат , сега им е паднало . Още малко и ще ни изкарат най богатите в света , колко небостъргачи има отвън. 30 години как са живели в България, не в чужбина . Срам ме е че съм учил в същото училище като тях

9

Сестра

преди 1 година

Защо излъгаха че ще направят заплатите на сестрите 1500 лв дори преди малко Кирил Петков отново излъга в парламента

8

Анонимен

преди 1 година

На тоя младеж отдясно май и на него ше му излезе късмета, а :) Кирето плющи гаджето му, а кокорчо как нежно го гледа!

7

другаря

преди 1 година

асане? ти не можеш да се мериш с влоди.. той работеше със Сериозния бизнес! контролираше апартаменти, коли, лотарии! ти! с твойте пенсии и жалки бюджетчета нищо не правиш за Сериозните ора у държавата!

6

sofeto

преди 1 година

Кокорчото от село и за практикант чистач в министерство не става!

5

Анонимен

преди 1 година

Една жена му намерете и няма да си изпуска нервите.Казал е,че няма да бъде политик ако намери любовта на живота си.Дано намери половинката си бързо.

4

Анонимен

преди 1 година

Нямам доверие на финансов министър, който си изпуска нервите редовно. Сигурно има медицински термин от психиатрията за подобно поведение.

3

Анонимен

преди 1 година

По-скоро от ПП са пълни психари.Все им се привиждат русофили и мафиоти.Психясали са тотално.На български националисти викат руснаци,че били.Не е нормално това.

2

Анонимен

преди 1 година

По-добре да прави деца отколкото бюджет.Не го бива Асенчо във финнсите.Само заеми тегли и пари липсват.Намерете му жена,за да се кротне хахаха

1

вижда се

преди 1 година

Депутатите от греб са избирани на кастинг от психиатричните заведения !!!