Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Приключиха дебатите по вота на недоверие. Гласуването трябва да се проведе не по-малко от 24 часа след края на дебатите. Това означава - утре след 19:10 часа, съобщи Bulgaria ON AIR.

"На независими депутати разчитаме, това е", заяви премиерът Кирил Петков, който излезе сред хората, събрали се в подкрепа на правителството при храм-паметника „Александър Невски”.

"Не можем да направим сделка с хора, които са били част от корупционния модел.

Oще по темата
Другото, което не може да се случи, е сделка с ДПС. Те може много да се надяват, но няма как да се случи. В ИТН има свестни хора, които се страхуват и се чудят дали и как да вземат правилното решение", коментира премиерът Кирил Петков.

Той е убеден, че парламентът може да се управлява и да има мнозинство от независими депутати.

"Днес чухме различни аргументи, които нямаха много тежест. Чух от рода - икономиката се срина в първото тримесечие, а тя се е качила с 4%. Всички знаят, че горивата, газът, петролът са привнесли инфлацията.

Реално искат да ни свалят по сериозните причини. Утре вотът на недоверие се надявам да не мине. Ако мине, първият мандат идва при нас, така че ще имаме 7 дни да разговаряме с различните депутати, особено в  ИТН се надявам, че има още хора, които се колебаят", заяви след края на дебатите по вота на недоверие премиерът Кирил Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 1 година

И рам-паметника Александър Невски ли оскверни тоя...

65

Анонимен

преди 1 година

Пак съм аз . Ако някой не ми вярва да види клипа за роботите в нета . Руския клип. Там дрона който лети от жената на руснака е по раменете в същото червено на бели точки което съм виждал и при украинки ( от закарпатието ) и при рускини но в много гадна изкуствена материя . Тука имаме същото но на син фон . Който не вярва да гледа руския клип за роботите . Има го в тубата . Това е много типично и за рускини и за украинки . Проблема е че е в много изкуствена найлонова материя .

64

Анонимен

преди 1 година

Да отговоря на този или тази с "умния" коментар преди този!Жената на Кирил Петков е много мила и приятна жена ! Може да няма дрехи от скъпи бутици , като някои, но със сигурност , струва повече от тях!И е достатъчно интелигентна да не отговаря на прости и завистливи коментари!!!

fallback