Снимка: БГНЕС

Общ преглед

Приключиха дебатите по вота на недоверие. Гласуването трябва да се проведе не по-малко от 24 часа след края на дебатите. Това означава - утре след 19:10 часа, съобщи Bulgaria ON AIR.

"На независими депутати разчитаме, това е", заяви премиерът Кирил Петков, който излезе сред хората, събрали се в подкрепа на правителството при храм-паметника „Александър Невски”.

"Не можем да направим сделка с хора, които са били част от корупционния модел.

Още по темата
Другото, което не може да се случи, е сделка с ДПС. Те може много да се надяват, но няма как да се случи. В ИТН има свестни хора, които се страхуват и се чудят дали и как да вземат правилното решение", коментира премиерът Кирил Петков.

Той е убеден, че парламентът може да се управлява и да има мнозинство от независими депутати.

"Днес чухме различни аргументи, които нямаха много тежест. Чух от рода - икономиката се срина в първото тримесечие, а тя се е качила с 4%. Всички знаят, че горивата, газът, петролът са привнесли инфлацията.

Реално искат да ни свалят по сериозните причини. Утре вотът на недоверие се надявам да не мине. Ако мине, първият мандат идва при нас, така че ще имаме 7 дни да разговаряме с различните депутати, особено в  ИТН се надявам, че има още хора, които се колебаят", заяви след края на дебатите по вота на недоверие премиерът Кирил Петков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар