Снимка: БГНЕС
fallback

Тошко Йорданов е притискал хора от софийската структура на Има такъв народ да присъстват на протест пред Министерството на младежта и спорта.

Oще по темата
Това съобщи в профила си във Facebook спортният министър в оставка Радостин Василев, съобщи Bulgaria ON AIR.

Демонстрацията е планирана за 22 юни.

"Днес г-н Тошко Йорданов е притискал достойни хора от софийската структура на ИТН да ходят на НЕЗАКОНЕН протест пред ММС в сряда от 17:00 ч., с цел натиск над свободомислещите 6 народни представители, които отказаха да са съучастници с мафията. Г-н Тошко Йорданов ще бъде посрещнат от органите на реда и народната любов подобаващо в сряда. Г-н Тошко Йорданов иска да повлече към бездната всички около себе си и не му пука за хората", написа Василев.

Публикува и снимки от срещата на Тошко Йорданов със софийската структура на партията.

"Виждам на снимката много свестни хора, които работиха за една кауза. Познавам и ги призовавам да се разграничат от г-н Тошко Йорданов. Той е основен виновник за унищожението на ИТН. Послепис. Как ли ще приключи вотът в сряда?", завърши публикацията си Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Славчо Славев

преди 1 година

Г-н Радостин от ИТН след като Тошко ви притисвал а ти къде беше досега от 6 месеца да мълчиш като ***..и тапет ти защо не се срещна със Слави Трифонов и като мъж на честта да кажеш самата истина директно на лицето на Слави Трифонов и Тошко Йорданов . Нали си много голям мъж и си честен не ти стиска *** Защото ще си загубиш топлото местенце като министър и ти си жалък предател с тази Квадратна уста

60

Анонимен

преди 1 година

Чухме го Радостин, как заповядваше на Христинка и й се закачване, да я прати начело. Така постъпва и с други депутати, нали трябва да се докаже пред новия си шеф, двуглавото чудовище Киро-Василев. С какви очи гледа хората?

59

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА! Този ще ми дава акъл? Влезна с гласовете на Слави, но ще излезе с ритници от Простото, лакоми за милиони. Ай, марш бе!

fallback