61

Славчо Славев

преди 1 година

Г-н Радостин от ИТН след като Тошко ви притисвал а ти къде беше досега от 6 месеца да мълчиш като ***..и тапет ти защо не се срещна със Слави Трифонов и като мъж на честта да кажеш самата истина директно на лицето на Слави Трифонов и Тошко Йорданов . Нали си много голям мъж и си честен не ти стиска *** Защото ще си загубиш топлото местенце като министър и ти си жалък предател с тази Квадратна уста

60

Анонимен

преди 1 година

Чухме го Радостин, как заповядваше на Христинка и й се закачване, да я прати начело. Така постъпва и с други депутати, нали трябва да се докаже пред новия си шеф, двуглавото чудовище Киро-Василев. С какви очи гледа хората?

59

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА! Този ще ми дава акъл? Влезна с гласовете на Слави, но ще излезе с ритници от Простото, лакоми за милиони. Ай, марш бе!

58

Тоз пък и той

преди 1 година

Поне никой не го чу как заплашва, та седнал да обвинява.Ей на това му се вика класичеески дебелокж тапр,боравещ с думи на които не знае значението.

57

Как незаконен

преди 1 година

протест,бе ренегат?Спонтанен бе,планиран като вашия предварително.В НС умните и красивите си обявяват програмата,кога ще има важни гласувания, можещи да нарушат състоянието,за да могат щурмоваците да си планират спонтанните протести.

56

Професионалист

преди 1 година

Комуникацията в ИТН е следната:Тошко към останалите: Пич,дългия каза...Без диалог е немислимо да се управлява партия,вие се разпаднахте като НДСВ.

55

Кико

преди 1 година

Забрави ли как дойде? Така ще си тръгнеш!

54

Анонимен

преди 1 година

Някой джурналист пита ли го този, кои хора щеше да прати на депутатката? Пращал ли е на други хора така? Все интересни въпроси.

53

Ана

преди 1 година

А какъв е избора на Тошко - освен да връща милионите?

52

Анонимен

преди 1 година

Тоя защо не е на прайда:))))))))

51

Ники

преди 1 година

Във всяка нормална държава след записите от онзи ден тая щеше да е арестуван , а не медиите да му дават трибуна.

50

7

преди 1 година

Аххх Тошко Тошко вобще акъл нямаш класната ти тъй каза

49

Анонимен

преди 1 година

това момченце, със зализано перчемче, от групичката на хамелеончетата, с цената на всичко, вкл обещания за нов министерски пост, се продаде, а сега има сурат да се показва.

48

Гражданин

преди 1 година

Тошко е Гробокопачът на телевизията,партията и смисъла на всичко което изгради Трифонов!Той е туморът,който продължава да разгражда идеята за нещо ново но умно в политиката,нещо градивно и различно от статуквото.Той обаче Тошко акълат му стига до себелюбието и не може да излезе оттам.Лошо!Вече е късно да му повярваме.

47

Сега

преди 1 година

Крайно време е на тия от ИТН да им се покаже вратата

46

Нане

преди 1 година

Аве тошку, уж сте умни хора сценаристи, кой ги кадрува тия продажници ве, то тоя само кат го погледнеж му го пише на челото... =)))

45

Вили

преди 1 година

На маймунката кой ли и вярва?

44

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 1 година

Има подличката физиономия на едно момче,от нашият квартал когато бяхме малки.Беше подличко и коварно,никога не се биеше честно,а ние си имахме някакъв кодекс,бой с голи юмручета докато на някой потече кръв от носа или зъбите и никакви "колена" в слабините.Той винаги издебваше в гръб удряше с пръчка или камък от десетина метра и бягаше.Понякога успяваше по някакъв начин да накара ,някой батко да напляска някого от нас.Гадинка беше,настройваше ни един срещу друг,с разни измислени от него причини

43

Анонимен

преди 1 година

Те ИТН като казаха, когато ги избраха първи, че първия приоритет на държавата е да праща маке в Космоса, почнаха да гледат с насмешка хората, особено лидера им като се скри и не стана от диванчето :))) Толкова смешна партия не е имало в БГ :))

42

Анонимен

преди 1 година

Искам да кажеш кои са хората, дето щеше да ги пратиш на плевенчанката. Имената им кажи на *** от ПП!