Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Двама министри на Има Такъв Народ се очаква да депозират оставките си днес.

Това са външният министър Теодора Генчовска и енергийният - Александър Николов.

Oще по темата
Те заявиха, че подават оставките си, след като Гроздан Караджов от регионалното министерство и Радостин Василев от спортното вече официално заявиха желанието си да напуснат кабинета.

От БСП на пленума си решиха да останат във властта, за да не бъде хвърлена страната в хаос. Вече тройната коалиция няма мнозинство в Парламента и са необходими 12 гласа подкрепа извън нея, за да могат да бъдат приети най-належащите текстове и бюджета.

В сряда лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов изтегли министрите си от кабинета и обяви, че напуска коалицията с обвинението за двойна игра по отношение на Северна Македония и несъгласие с някои параметри от актуализацията на бюджета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

РУСКИ ГЕНЕРАЛ

преди 1 година

ОСТАВКИТЕ СА СПАРВЕДЛИВИ , НЯМА ЗАЩО ДА УЧАСТВУВАТ ОТ ИТН В ПРОДЪЛЖАВАЩАТА ДА БЪЛВА ТОКСИНИ КОФА С КАЛ, НАДРОБЕНА ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ И СЪЗДАТЕЛИТЕ МУ - САЩ , СОРОС , ИВО ПРОКОПИЕВ И ДБ НА ХРИСТО ИВАНОВ И ГНОМЪТ АТАНАСОВ С ДЪЛГАРА РЪКА НА ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ С ПРЯКОР КОМАНИР , И ОБСЛУЖВАЩА ИНТЕРСИТЕ НА САЩ ЗАЕДНО С БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ. А НАЕСЕН НОВИ ИЗБОРИ ЗА ДА ДОЙДЕ ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО.

17

това

преди 1 година

не е лоялност-те са амеби

16

1

преди 1 година

Голяма манджа,че си подавали оставките,да вървят ,при учиндолския **политик**,сега остава и да плачем за тях,това им беше,последната разходка,по коридорите на парламента.

fallback