Снимка: БГНЕС
fallback

„От 13 декември правителството работи под постоянен риск, че нещо няма да се случи. Опитваме да променим нещата, а те не се случват поради вътрешни причини. Тази ситуация е постоянна”. Това заяви транспортният министър Николай Събев пред Нова телевизия.

Oще по темата

„Оттук нататък задачата е проста – обявяваме правителство на малцинството, въпросът е ще има ли 12 депутати. Станаха нервни, че не се случи избора на централен банкер. Когато взехме решение да влезем в еврозоната, отново имаше напускане на четиримата министри от ИТН от МС. Станаха много нервни и започнахме да си задаваме въпроса какво се случва”, продължи Събев.

„Една от законодателните промени, които трябва да бъдат осъществени, е актуализацията на бюджета. Има неща, които ни обединяват, и неща, по които има спорове. Като правителство на малцинството започваме да работим с всеки един от депутатите, с всяка парламентарна група. Налага се да работим с всеки един депутат да потърсим общи точки, където успеем”, каза Събев.

Той подчерта, че актуализацията на бюджета трябва да мине.

„Имаме ясен план как да работим като правителство на малцинството. Ако не се случи това, отиваме на избори”, каза Събев.

„Ако не се справим като правителство на малцинството, отиваме на избори и ще ги бием”, смята Събев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Ся ясен план може и

преди 1 година

да има правителството, ама дали ще работи е друг въпрос.По-скоро не мисла, че изобщо има шанс, ама айде.Симулацията на стабилност и уверенсост носи някакви съмнителни ползи.

74

план

преди 1 година

По колко милионо предлагат за депутат?

73

Алекс

преди 1 година

Много е вероятно Славчовата дружина да се разцепи и Правителството да получи необходимата подкрепа.Там са събрани от кол и въже.

fallback