75

Ся ясен план може и

преди 2 години

да има правителството, ама дали ще работи е друг въпрос.По-скоро не мисла, че изобщо има шанс, ама айде.Симулацията на стабилност и уверенсост носи някакви съмнителни ползи.

74

план

преди 2 години

По колко милионо предлагат за депутат?

73

Алекс

преди 2 години

Много е вероятно Славчовата дружина да се разцепи и Правителството да получи необходимата подкрепа.Там са събрани от кол и въже.

72

Анонимен

преди 2 години

План Ранът е отдавна готов, Планът за ограбването на народа, за да се освободи територията за САЩ, Еконта за тва са му разрешили да се разраства, за да изпълни няколко мокри поръчки в икономиката, живота ни, обикновен шафист.

71

Анонимен

преди 2 години

Виждам двама министри от правителството, които ни пратиха за зелен хайвер, едната дългогодишен отявлен лъжец, та от това става ясно какъв план могат да имат

70

Анонимен

преди 2 години

Ясния план е че няма план... Кирето пада и той си го знае, но му трябва време да го осмисли и да си позамаже кафевия пейзаж. Защото вие мислите ли, че човек като него, дето Конституцията му е на шега - е спазвал всички закони? Еее, той Кирето е над закона. Ама след парадния арест на Бочи, сега направи интересен прецедент: може скоро и него да го гледаме как се вози в таксито със сините лампи.

69

Хайде, хайде

преди 2 години

И защо трябва да се въртим и гърчим още? Да се отива на избори да видим тоя завършир ПЖИ какво ще бие.

68

Анонимен

преди 2 години

Какъв ясен план имате? Никой не ви иска, Кирчо.

67

Анонимен

преди 2 години

Не е време за оставки, време е за една гилотина пред парламента, най-накрая трябва да започнат да носят отговорност, всичките наред...

66

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Ще работи под валежи на жълти павета над главите им.Така ще работи.

65

Анонимен

преди 2 години

Тия вече започнаха да се гаврят с хората. Тази сутрин на децата ни е съобщено, че единствения випуск учил 3 години в онлайн ще получи юмрук в лицето. Защото точките от НВО за 10ти клас ще им бъдат вписани в дипломата за 12 клас!!! На първите с такова НВО го махнах заради 2 месеца онлайн учене. Втория випуск не ги писаха заради 1 година онлайн. Но на нашия випуск с почти 3 год онлайн от 3те изпити години ще се пишат. Тия за равенство на условията чували ли са? Най-ощетените ги ощетяват допълнител

64

имало риск

преди 2 години

Ми чи то при всяка една работа има риск нещата да не се случат- не е само в парламента. Нещо за прогнозиране и управление на риска да сте чували в Харвард, нещо ау - аман от глупотевини

63

Шеваха ли ви тва

преди 2 години

нека сега ви видим ясния план без ясно правителство. Кой ви ги пише тези речи?! Смях пълен

62

Есният

преди 2 години

Айде стига наивности и неподготвени реплики

61

Анонимен

преди 2 години

Тия деградета час по скоро да се махат, че са супер вредни. Копейката ще ги остави в точка на другите избори

60

Де Късмет

преди 2 години

Абе и аз имам ясен план, как Мис Вселена ще ми пycне, но още не съм наясно, какво мисли тя за моя план! Може пък да е съгласна!? Та може и на правителството на малцинството да извади късмет и да намери подкрепа, изотзад, за довиждане!?

59

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков: Тук ясно трябва да се каже, защото хубавото нещо е че ние ясно казваме, че хубавото е яснотата в нашите изказвания и хората т'ва го виждат.

58

Кирчо

преди 2 години

На този субект Събев му гледах изявлението сутринта по нова телевизия и имам чувството, че тези от ПП живеят в някаква друга реалност. Народа вече е настроен анти ЕС и анти НАТО и то благодарение на управлението на Петков. Аз съм един от тези хора и вече се убедих, че със Запаса не ни чака нищо хубаво. За едно е прав, че българите се събудихме и вече няма да допуснем американски п**длоги да ни управляват. Събев, ти и ПП сте пътници!

57

Нов

преди 2 години

Дър танян нищо не му е ясно.Просто Събев е пътник.Преди есонт пращаха SMS за пратка ,а сега не пращат ,прави икономия.

56

214

преди 2 години

"Ще търсят подкрепата на всеки отделен депутат". то тази подкрепа е безплатна нали...или ще се опитат да я осребрят...