Снимка: БГНЕС
fallback

"В седмицата 6-10 юни ще се постараем темата да бъде разгледана на първо четене в комисия. Обсъдихме как да подобрим законодателната дейност на коалицията и нейното единодействие". Това обяви говорителят на правителството Лена Бориславова, съобщи Нова Тв.

Oще по темата

"Това, което предстои, е важно както за пенсиите така и за всички други антикризистни мерки, които се гласуваха на предишния съвет. Заложехме срокове кога актуализацията трябва постъпи в НС, как депутатите ще работят заедно. Говорихме за необходимостта  експертните Коалиционни съвети да се свикват в по-ясен график, за да няма напрежение", обяви Бориславова.

 Друга важна тема беше плана за възстановяване и устойчивост. На НС му се очертава да извърши изключително тежка дейност– да приеме над 20 законодателни промени, които са социално-чувствителни. Става дума за дългогодишно отлагани реформи”, допълни Бориславова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 1 година

pak li tazi sladka otrova?

67

Анонимен

преди 1 година

Щом тая казва всичко че е шест )

66

Случаен минувач

преди 1 година

До 87Линда започна да се усеща, че й изневеряват. На никоя жена това няма да е приятно, дори 3 деца да е родила от определен мъж. Доколкото чух, не я е пуснала сега да се качи на самолета за Рим... Не зная какво точно е станало, може и да не е вярно.

fallback