Снимка: БГНЕС
fallback

"Ако българското правителство се огъне, ще се счупи.

Oще по темата
Това управление се ръководи от Нинова, а "Демократична България" слугува на БСП. Промени ли се българската позиция по отношение на Северна Македония, правителството пада", каза пред Нова Нюз евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Натискът към България идва от западните страни и САЩ, а той трябва да се обърне - те трябва да накарат РС Македония да спазва споразуменията, за да може да започнат преговори за влизане в ЕС", кагеторичен е Ангел Джамбазки  

"Договорът трябва да се спазва и не се спазва от правителството в Скопие. В учебниците, медиите, политиците продължават с езика на омразата срещу България, това не се е променило. Всъщност, парадоксално, това поведение на САЩ и ЕС работи за руските интереси", посочи Джамбазки.

Според него една от задачите на настоящото управление в България е била да предаде позицията на страната ни, но те може би са разбрали, че ще пострадат много.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

123

преди 1 година

Джамбазина,шкембе войвода ,и тн. говорят истина самокогато са в опизиция,т.е когато им изнася.Нека да кажат защо краси на три тераси, подписа за ф- ките с краварите, и за немски кораби на безумна цена без ракетите...

23

АНОНИМЕН

преди 1 година

Ние сме народ без самочувствие така, че едва ли правителството ще падне . Г-жа Нинова ще ги оправдае само и само да е в правителството!

22

Gancho

преди 1 година

Това,че България е дала толкова безмислени жертви за тези чукари си е наш проблем. Нямат нужда от административни услуги в Македониа,но ние им ги налагаме с окупационни военни формирования.Българска работа.

fallback