24

123

преди 2 години

Джамбазина,шкембе войвода ,и тн. говорят истина самокогато са в опизиция,т.е когато им изнася.Нека да кажат защо краси на три тераси, подписа за ф- ките с краварите, и за немски кораби на безумна цена без ракетите...

23

АНОНИМЕН

преди 2 години

Ние сме народ без самочувствие така, че едва ли правителството ще падне . Г-жа Нинова ще ги оправдае само и само да е в правителството!

22

Gancho

преди 2 години

Това,че България е дала толкова безмислени жертви за тези чукари си е наш проблем. Нямат нужда от административни услуги в Македониа,но ние им ги налагаме с окупационни военни формирования.Българска работа.

21

Чао

преди 2 години

Кво ни занимавате с тия македонци - и наште от югозапада да си се присъединяват към РСМ и тия от семерозапада селяците - към Сърбия. Да се махат. Сумати читави българи са загинали за тия чукари.

20

фермер

преди 2 години

До 9. Може би сте прав. Много от хората от двете страни на границата не са наясно. Този Договор няма как да се чете. И се води спор за нещо малко известно. Ако няма Договор , както е с други страни примерно Албания , как ли ще са нещата.

19

Анонимен

преди 2 години

Ама нали титовия комунизъм си беше подкрепен и финансиран от запада! Защо ядоха тоблерони и носиха Адидас, а динарите ги приемаха в Кореком? Те получиха огромни субсидии по време на комунизма- повече от цяла Африка с всичките й държави! Как сега да се обърнат срещу титовизма и македонизма?!

18

Георги Миков, Чирпан

преди 2 години

Република Северна Македония е заплаха за целостта и функционирането на Европейския съюз! Безспорен факт! Няма място там за тези корумпирани и крадливи бедняци!

17

Анонимен

преди 2 години

Сега си избърши секретите от носа!

16

Анонимен

преди 2 години

Сега кой ще плюете и след това ще се коалирате?Можеби с Македонското ВМРО.

15

Анонимен

преди 2 години

Смешна работа и жалка.

14

Анонимен

преди 2 години

В момента един Американец от Тексас си го премести докато чете това толкова важно изказване!

13

Анонимен

преди 2 години

Много яко ! Сега от САЩ ще си вземат поука ще се замислят. Те много харесват противоречиви хора,като тези от ВМРО.Плюеха срещу ГЕРБ и след това коалиция. Смешници. Този екземпляр ама с нищо не може да впечатли САЩ освен с лошото и неадекватно поведение.Докато има хора като този от ВМРО,Възраждане,БСП,ГЕРБ и ИТН в парламента никой няма да ни приема на сериозно.Същото важи и за Радев,абсолютно неадекватен.

12

Меркел

преди 2 години

направете му един алко и нарко тест на тоя и след това го пускате на телевизора,излагация и срам е от където и да го погледнеш за страната!

11

Лойко

преди 2 години

Дойде време този пъпеш да дава акъл на Америка накъде да гледа.Аман от ***.

10

Анонимен

преди 2 години

От пияница който без да се съобразява да кара колата не приемам съвети и мнение.Неонаци алкохолик.

9

Анонимен

преди 2 години

Не е проблема договора той е ок и всичко се спазва.Има два проблема : 1. Декларацията на ВМРО и БСП внесена в парламента ,която е в противоречие с договора за добросъседство 2. Историческата Комисия( в Българската част има бивши служители на ДС) . Всичко се направи в интерес на Путин и газопроводи и интерконектори и проекта Александруполис.Сега Путин ще има нужда от шпиони в ЕС,затова БГ и Унгария ще се успокоят и ще приемат всичко.Иначе аут от ЕС и няма лесни пари за крадене к няма шпиони.

8

Анонимен

преди 2 години

Докато пускаме подобни неонацисти продали се на Путин няма как САЩ и ЕС да вярват на България за каквото и да е.Защо не влезна в затвора като го хванаха да кара пиян?Защо не влезна в затвора когато заливаше с вода и бомбички майки на болни деца?Защо махна помощите за деца инавалиди?Неонацисти и бивши от ДС нямат място в Българската и Европейска политика.А особено хора,които са се продали на Путин.

7

фермер

преди 2 години

За обикновенните българи и северомакедонци този Договор е непроверен и неясно за какво се спори. Дори професионални политици и историци от света страни са с различни виждания. Всички тия неясното са масло в огъня.Ако няма Договор , Как ли ще стоят нещата?

6

До Mdaaa

преди 2 години

И какво умно е казал този мошеник?

5

виж в речника

преди 2 години

джамбазин - конекрадец