Снимка: архив, БГНЕС

Премиерът Кирил Петков призна, че инфлацията идва основно от енергийните източници, но никой не може да повлияе на световната борса.

Още по темата
"Трудно е, но разбирам защо Борисов каза, че не е време за избори, защото вие нямаше да можете да се справите", обърна се той към депутатите от ГЕРБ.
 
"Упражнявате се на политически пиар от сутрин до вечер, което не ви прави чест, защото в момента трябва да сме обединени, а не да се замеряме с глупави пиарки", отсече той.

"Корупцията е изяждала доходите на българите през тези години и сега, когато трябва да се борим едновременно с корупционните схеми, с изчистването на батаците и с външната криза, ние правим най-доброто", увери той.

"Години след започването на строежа на магистрала „Хемус“ нея я няма, защото милиони, милиарди са предплатени на едни фирми, които са взели парите, но няма започнат строеж, нито дори разрешително за строеж, но има купени цветя за 10 милиона лева. В момента няма три моста над Дунав и Северна България е като в остров", коментира премиерът.

Петков посочи като успех на настоящата власт задържането на цените на тока и увеличението на доходите на най-бедните хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase