Снимка: НОВА
fallback

"Това, че не ние сме нарушили договора не означава, че не може да се продължат преговорите". Това обяви пред Нова тв Филип Попов, председател на ПГ на БСП.

"Българското правителство трябва да продължи преговорите с "Газпром". По отношение компенсацията на цените на газ предлагаме да се обложат свръхпечалбите на енергийните дружества", добави Попов.

Oще по темата

Като друга мярка социалистите предлагат намаляване ДДС за енергоносителите.

"Правим всичко възможно, отчитайки българския интерес. Абсурдно е да се твърди, че БСП действа в интерес на Русия, ние защитаваме интереса на българските граждани, които се опасяват от това, което може да се случи", заяви Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се чудя с кой акъл България застава на която и да е страна. Ние нямаме сметка да задоволяваме прищевките на Щатите да унищожат Русия още повече че те досега с нищо не са показали че сме пълноправни съюзници а само ни използват за собствените си цели. НАТО най - нагло заявява че няма намерение да прекрати конфликта. Нито ще ни помогнат икономически. Да видим ние докъде ще я докараме. Ние трябва да гледаме своя интерес а не чуждия. Всичко друго е глупост.

57

иво

преди 2 години

бсп "РАБОТИ " ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ !/най вече за "Н И Н А Ч К А " !

56

Анонимен

преди 2 години

Така е. Като не избихме през 1998 г. всички *** и ДС агенти....ще сме винаги бедни и недоволни. Желю желев е виновен. 1990 г. пред НДК се бяха събрали стотици хиляди българи готови да убият комунистическите крадци и измамници, но той излезе и каза, че изборите били честни. Честни, ама друг път. После желев стана президент, и му запушиха устата с убийството на дъщеря му... И, БКП-БСП ни люшна в тази отровна люлка на борци, агенти на ДС, инфлация, фалити на банки, приватизация, дефлация..

fallback