58

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се чудя с кой акъл България застава на която и да е страна. Ние нямаме сметка да задоволяваме прищевките на Щатите да унищожат Русия още повече че те досега с нищо не са показали че сме пълноправни съюзници а само ни използват за собствените си цели. НАТО най - нагло заявява че няма намерение да прекрати конфликта. Нито ще ни помогнат икономически. Да видим ние докъде ще я докараме. Ние трябва да гледаме своя интерес а не чуждия. Всичко друго е глупост.

57

иво

преди 2 години

бсп "РАБОТИ " ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ !/най вече за "Н И Н А Ч К А " !

56

Анонимен

преди 2 години

Така е. Като не избихме през 1998 г. всички *** и ДС агенти....ще сме винаги бедни и недоволни. Желю желев е виновен. 1990 г. пред НДК се бяха събрали стотици хиляди българи готови да убият комунистическите крадци и измамници, но той излезе и каза, че изборите били честни. Честни, ама друг път. После желев стана президент, и му запушиха устата с убийството на дъщеря му... И, БКП-БСП ни люшна в тази отровна люлка на борци, агенти на ДС, инфлация, фалити на банки, приватизация, дефлация..

55

Мен си

преди 2 години

Е чак пък абсурд срамувате ли се нещо

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен При всяка нация има "гнили ябълки". При украинците също. Нима пред въпросния гараж не са спирали мутри, борчета .... ? Като видя украинския джип, видя ли майките, които ровят в куповете с дарени дрехи за да облекат децата си, или в пунктове, където българи са дарили храна, за да нахранят семейството си? И, не забравяй: ВСИЧКИ украински бежанци бягат от войната, терора и убийствата на путиновата армия - нападнала суверенна Украйна. Путин е масов убиец, и поддръжниците му също!!!

53

Алекс

преди 2 години

Преговори се водят преди да се подпише договор.В момента имаме действащ договор,който едностранно се нарушава от Русия.БСП е путински слуга.

52

Анонимен

преди 2 години

комуниста и русофила са като спина, предават се по полов/семеен/ път и са трудно лечими, или не лечими. Проклети да са всички комунсти-цоциалисти и русофили-путинисти, те са вредни за България, и човечеството. Ето сега: Ние сме изрядна страна по договора за доставка на газ, обаче БСП-арите и копейките искат България, единствена в ЕС, да се надупи и да се моли на путин. Думи като чест, достойнсво и нация се непознати на комунистите и русофилите, те винаги са работели и работят за Русия и СССР.

51

анонимен

преди 2 години

БСП =БКП=КПСС=СССР. БСП защитават Русия и са антибългари. Скоро тази проруска партия,наред с Възраждане, Атака и още някои дребни ще се обявят за неофашистки и ще се забранят за доброто на нашата България.

50

смешници

преди 2 години

*** червени продажници

49

Анонимен

преди 2 години

А бе , право си казва Филипчо , ама третополовите западо-"поклонници" трябва да си купят поне малко акъл със смешните центове , които вземат ,та да го проумеят това ! 101 % съм сигурен , че въобще не четат статията , а още щом видят заглавието , и започват обилно да слюно- , пардон глynocтo-отделят ...

48

Анонимен

преди 2 години

Тия червените в какъв свят живеят. Какви преговори бе аланкоолу , нещата са ясни , няма да плащаме с рубли което рашистите искат, те са спрели газа нищо повече. Кое на вас в кратуните не ви е ясно!!!?

47

Лили Барута

преди 2 години

Тоя шишико най много да е учил основите на комунизма,но не и историята....Завършен бояджия

46

F-off

преди 2 години

Вие и *** сте *** на Рашистката федерация! Слуги на *** и това го знаят и гаргите в гората!!!!

45

ddd

преди 2 години

Газпром "УМРЯ". Никави преговори повече - само ПАНАХИДИ може да му правят от БСП. До кога ще се изказват от името на българския интерес? след като се освободим от Путин газа ще падне като цена и това е в интерес на народа.

44

коко

преди 2 години

значи ние сме нарушили договора??????? Ох, всеки път забравям, че каквото каже Путин това е!Жалко е много е жалко , че вечната ни признателност и любов към тази държава трябва да се изразява в раболепие и подчинение!

43

Анонимен

преди 2 години

Синовете, внуците и правнуците на терористите от БКП, продължават предателството в полза на съветската ***!

42

Анонимен

преди 2 години

Ех, милите ни те, червенотиквеничета! Вие сте създадени от СССР, подкрепяни сте от тях, служите им вярно и всичко това за сметка на България. С една дума вие сте: ПОЗОР!!!

41

БZП

преди 2 години

До Ужас - какъв абсурд - ще ти припомня думите на Чърчил: "..трябваше да изберем между войната и срама - избрахме срама и получихме войната..". Дали ти казва нещо? Путин е диктатор мегаломан. Или си му враг или си му роб. Няма средно положение. Разбери - по добре да воюват украинците и да го спрат - те са много, млади са а и очевидно с кураж. Инак, ще го дочакаш тук. Знаеш какво става, когато мечката играе при комшиите. Ти може и да си готов за роб, ама аз не ставам за това.

40

Анонимен

преди 2 години

БСП=БКП=Национални предатели! За тях съветската *** винаги е била на първо място пред любовта към България.

39

БZП

преди 2 години

Абсурд е, че БСП аще действа! Тая очевидно руска партия трябва просто да изчезне от политическия живот. Но при нас си е традиция. 89-та румънците опряха Чеушеску до стената и без много обяснения приключиха с комунизма. Днес са богати, с много производства и са в Европа. Тук Правешкия го погребахме с почести. Един "Премиер" от Банкя искаше да го вадим и да му целуваме г/за! Затова сме и най бедната и съсипана държава. Защото неговите издънки, на Тодор грабиха 35 години като кърджалии!