Снимка: БГНЕС
fallback

Наследството е тежко, но това не ни плаши, заяви в декларация от името на ПГ па ПП Андрей Гюров, след като по-рано председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова упрекна властта, че не се справя с кризите и настоя правителството да си подаде оставката, защото според опозицията е провал.

Според Гюров управляващите имат доста успехи в някои сфери – реформата в правосъдието, намиране на решение за разплащане с пътните фирми, преодоляването на кризата около коронавируса.

Той съобщи, че предстои ПП да внесе законодателни промени относно КПКОНПИ.

Oще по темата
„Разбира се, най-много дупки има в правосъдната система, където все още се е окопал главният прокурор Иван Гешев. Ние успяхме да запълним някои от тези дупки. Закрихме преторианците на главния прокурор – спецсъда и спецпрокуратурата“, каза Гюров.

„Взехме решение за отпускането на парите, защото няма как да оставим пътищата в това състояние, не можем да си позволим да няма поддръжка, но ще потърсим сметка, ще извършим проверките, ще настояваме за политическа, но и наказателна отговорност“, открои като успех той.

В сферата на енергетиката Гюров посочи, че са били предприети спешни промени в Комисията за енергийно и водно регулиране и „Булгаргаз“.

Гюров посочи справянето с ковид кризата и увеличението на парите за здравеопазване като част от добрите решения в сектора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Бцдд

преди 2 години

Махнете минималната заплата а сложете заплащане на час с минимум 10 лева на час това ще е по добре

28

Бйнйгг

преди 2 години

Накарайте работодателите да наемат хората в неравностойно положение по нормален начин и да спрем да използваме думи като хора в неравностойно положение и други подобни думи

27

Анонимен

преди 2 години

Наследството не ви пречи. Просто не знаете как се работи това нещо наречено управление на държава. Некадърници! Като нямате познания защо се натискахте толкова, че и с измамното машинно гласуване успяхте да вземете властта. Измамници и некадърници !

fallback