Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като парламентът, който заседава до след полунощ, не успя да вземе решение за разплащането на пътните фирми, протестирали преди ден, ПГ на ПП още днес ще внесе ново решение, с което Народното събрание да разреши отпускането на средствата за извършените през миналата година пътни ремонти.

Председателят на парламентарната Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и депутат от „Продължаваме Промяната“ Настимир Ананиев потвърди, че още днес ще бъде внесено новото предложение за разплащанията с пътните фирми.

"Ние днес ще внесем друго предложение, защото казусът е много сериозен. Искаме час по-скоро да има решение, за да има и безопасност на пътищата, но и да почнем на чисто", каза Нестимир Ананиев от ПП.

Предложението ще е близко до това на парламентарната правна комисия, за което е имало най-много гласове, въпреки че е било отхвърлено в пленарна зала снощи.

Според него още следващия вторник новият проект може да влезе за разглеждане в регионалната комисия и да бъде гласуван в зала същата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase