fallback

 "Искам да обърна внимание, че абсолютно всички магистрати, които до септември 2021 г. са били под охрана и защита от Бюрото за защита след промяната в закона са преминали веднага под охраната на Главна дирекция "Охрана", като видът на мерките за защита и охрана не е бил променян и е останал същия.

Дори за много от тези магистрати самата физическа охрана е продължила да се осъществява от същите хора". Това обяви заместник - министъра на правосъдието Емил Дечев по повод оповестената по-рано информация за отправяни заплахи срещу обвинител, съобщи Bulgaria ON AIR.

Oще по темата
Той припомни, че по случая има образувано досъдебно производство и затова изнасянето на факти за случая може да бъде нарушение на НПК, съобщи Министерството на правосъдието.

Призовавам ви да не се политизира конкретният случай, силно се надявам да не се злоупотребява с него и да не се използва за някакви цели. Установили сме контакт с МВР, за да може да подпомогнем работата по случая, обяви зам.-министърът на правосъдието.

Не на последно място, случаят е от такъв характер, че голяма част от фактите по него представляват класифицирана информация, добави Дечев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 години

До РЕАЛИСТ Първо научи този български правопис, а сетне се втурвай да коментираш! Започваш изречение с малка буква, думата МВР пишеш с малки букви, пред и след нея поставяш точки и продължаваш изречението. Пред отн.местоимениение колкото не поставяш запетая, пишеш оДричате,вместо иЗДават пишеш издаНат. Пред че не поставяш запетая, отново начало на изречение с малка буква и т.н. Ти да не си племенник на ББ?

6

РЕАЛИСТ

преди 2 години

спрете да работите за заплашеният а да пияният началник на .мвр. колкото и да одричате торбичките под очите не прощават и го изданат. докато е тои началник нищо добро не ни чака.но ас съм сигурен че няма да е за дълго и това ме успокоява.

5

М. ПРАВОСЪДИЕТО

преди 2 години

РАБОТИМ ПО УКАЗАНИЯ ОТ БОЖКОВ

fallback