Снимка: БГНЕС
fallback

"Вътре в ДАНС има структури, които не се противопоставиха на руското влияние в последните 2 години. По-специално прословутия "Турски поток", с който направихме на Путинова Русия подарък за 3 млрд." Това обяви народният представител от "Има такъв народ" Николай Радулов пред Nova.

Той обясни още, че при строежа на проекта са забелязани служители на руските специални служби и на охранителни фирми.

Oще по темата
"ДАНС не си е мръднала пръста оттогава. Имаше няколко сигнала, единият от които беше на БОЕЦ със снимки на такива хора. Тук в България по време на строежа на тръбопровода", уточни депутатът.

Радулов уточни, че е задал въпрос дали в ДАНС е имало разработки, дали е работено по този въпрос и дали са идентифицирани служителите на специалните служби.

"От отговора, който получих, разбрах, че нищо такова не е имало. Нещо повече - тази структура, която би трябвало да обезпечава нашата сигурност, не само, че не си е мръднала пръста, но и същите хора са на същите места”, допълни зам.-председателят на Комисията по вътрешна сигурност.. За мен това е устно разпореждане на ръководството на службата, което в ключовия момент излезе отпуск. Това ръководство го е получило от ръководството на държавата - тогавашният премиер. Връзката е очевидна", посочи Радулов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Хитър Петър

преди 2 години

До 52 пише се "къде" не се пише каде! Тази грешка показва, че неграмотни хора дават мнение за неща които не разбират. Самолети на хартия и т.н.! Случайно да не би да сте взаимствали тези слова от другаря Копейкин ?

43

$$$???

преди 2 години

3 мил.за газопровод.Това е за народа .А ми тези за самолети на хартия?Защо не коментира това?Каде беше тогава?? Какво правим сега,или отново ще четем глупости на разни самозванци с титли на професорчета и обслужващи чужди интереси, които не желаят България и нейното население да е добре

42

Внос/ Износ

преди 2 години

По дефиниция другаря Радулов е обучаван за комунистически кадър в Института на МВР, но... не успял да се реализира , тъй като е имало много по- умни от него.Дочаква т.н. демокрация и се включва активно в правителството на друг другар ...Иван Костов. Тогава знаете , че стартира разпродажбата на България. А сега същия този Радулов, вече измислен професор говори как се продават българските интереси.

fallback