Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Близо 1100 делегати и гости от всички областни структури на партията в страната, ръководството на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове и председатели на общински съвети от партията ще участват днес в VII Национално събрание на политическата сила, съобщава пресцентърът на формацията. То ще се проведе в Интер Експо Център в София.

Ще направим ретроспекция на последните събития, резултатите от изборите, ще кажем какво предстои пред партията и пред държавата, какви са нашите задачи, коментира за БТА заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Естествено, добави той, на подобни форуми се избира ръководство, органи, не очаквайте нещо свръхнеобичайно.

ГЕРБ открито заявява, че в момента е категорична и ярка опозиция, не мисля, че това ще се промени на предстоящия конгрес, посочи още Митов.

Дневният ред на форума предвижда отчети на Изпълнителната и на Контролната комисия. След това, според предварителната програма, следва избор на председател и заместник-председатели. Сегашният лидер Бойко Борисов е кандидат за пореден мандат начело на партията.

Делегатите на Националното събрание ще избират и членове на Изпълнителната и на Контролната комисия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

Лаврентий Берия

преди 2 години

Има само три престъпни партии в България - ДПС, ГЕРБ и ВМРО!И трите партии лидерите им биха получили смъртна присъда в Китай за корупция и държавна измяна !

106

faf

преди 2 години

Има само 3 партии, които не са частни и ще ги има и след 10 години. Това са БСП, ДПС, ВМРО. Всички останали партии в нашата страна се въртят около даден човек, който като изчезне изчезва и партията.

105

duduk

преди 2 години

Разбира се че ще преизберат боце, няма ли го Боце, няма герб, това е една частна партия, и Боце е едноличния собственик. Също както прокуратурата.

fallback