fallback

Общ преглед
Тържествена церемония по издигане на националното знаме пред Паметника на Незнайния воин в София се състоя по повод Националния празник – 3 март. Днес се навършват 144 години от Освобождението на България. Президентът и върховен главнокомандващ Румен Радев прие почетния строй на националната гвардейска част.
Oще по темата


Националният трибагреник беше издигнат под звуците на българския химн и 20 артилерийски салюта.

Президентът Румен Радев положи венец на Паметника на незнайния воин и отдаде почит пред паметта на загиналите за свободата на България.

Церемонията завърши с тържествен марш на гвардейците, които преминаха със знамената-светини.

Присъстваха вицепрезидентът Илияна Йотова, вицепремиерите Калина Константинова и Корнелия Нинова, министърът на отбраната Драгомир Заков, началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, кметът на София Йорданка Фандъкова, министри, депутати, висши военни, духовници,  представители на дипломатическия корпус, много граждани.





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 8 Направих няколко коментара с точни анализи и предвиждания. Сега оставям русофилите военни пенсионери и руските *** да се вихрят. Нека се позабавляват, малко им остава. Все пак не препоръчвам на пенсионерите русофили да се заседяват дълго заради майсе*ливите си за*дници. Троловете ще спрат понеже няма как да им плащат. Те са смели само онлайн. Но не смеят като храбрите украинци от цял свят да напущат уютните си домове и да се сражават за родината си. Срам!

23

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 7 Трябва да забраним на РФ да използва Нашата Азбука. Използват я за дезинформация и разпространение на лъжи. Предлагам да използват китайски йероглифи. И без това руснаците претендират, че са най-знаещите и най-интелигентните в света. Нека да го докажат. Освен това ще им е от полза понеже след наколко години Китай ще е до Урал или отвъд.

22

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 6 Спомнях си времето когато си сглобявах първия персонален компютър. Тогава разменях части с кореспонденция. Не знам как ме е намерил един от руското консулство в моя град, но започна да ми иска части. Аз му давах няколко пъти, но последния път ми писна. Смеейки се казваше "Давай еще, давай все". Така са свикнали - ние да им даваме всичко, а те да ни презират и наричат ци*га*ни.

fallback