fallback

Необходими са своевременни мерки, които да поставят българския бизнес в равностойно положение спрямо конкурентите на международните пазари. За това призова държавният глава Румен Радев на церемонията по връчването на годишните награди "Златна мартеница" за принос към българския бизнес, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Oще по темата
Президентът подчерта, че възстановяването на доверието в държавата от страна на бизнеса може да стане само чрез открит диалог, който да допринесе за подобряване на икономическата среда и за насърчаване на инвестициите.

"Точно сега е необходима адекватна държавна политика, която бързо да достига до засегнатия малък и среден бизнес, особено в по-малките населени места, за да се ограничат последствията от предизвикателствата, пред които сме изправени", подчерта президентът.

Организатор на "Златна мартеница" е сдружението "Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес". Отличията за българските производители бяха връчени за 28-а поредна година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ,РАДЕВ,КОЙ ТЕ СЛУША???ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ТОВА!!!!ТВОЙТЕ ДУМИ СА БЕЗЦЕЛНИ!!!!ТУК В БЪЛГАРИЯ СЕГА!!!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някой политик да се сени и за мерки за подпомагане на българският народ? Риторичен въпрос. Все бизнеса подпомагат, но с парите на народа, който е притиснат в ъгъла и едвам оцелява.

13

МИРО

преди 2 години

ИСКАМ ТОВА,РАДЕВ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ, ДА ПРОЧЕТАТ И ЗАПОМНЯТ!!! ТОВА, КОЕТО ПИША Е ОБЩОНАРОДНО МНЕНИЕ И Е ВАЛИДНО!!! Кой те, Радев, тебе,сложи? Ти,за всичко се ИЗЛОЖИ!!! Знаеш само да ни мамиш!!! И пред всичко се даяниш!!!

fallback