15

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ,РАДЕВ,КОЙ ТЕ СЛУША???ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ТОВА!!!!ТВОЙТЕ ДУМИ СА БЕЗЦЕЛНИ!!!!ТУК В БЪЛГАРИЯ СЕГА!!!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някой политик да се сени и за мерки за подпомагане на българският народ? Риторичен въпрос. Все бизнеса подпомагат, но с парите на народа, който е притиснат в ъгъла и едвам оцелява.

13

МИРО

преди 2 години

ИСКАМ ТОВА,РАДЕВ И ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ, ДА ПРОЧЕТАТ И ЗАПОМНЯТ!!! ТОВА, КОЕТО ПИША Е ОБЩОНАРОДНО МНЕНИЕ И Е ВАЛИДНО!!! Кой те, Радев, тебе,сложи? Ти,за всичко се ИЗЛОЖИ!!! Знаеш само да ни мамиш!!! И пред всичко се даяниш!!!

12

Ясен Желязков

преди 2 години

Тази работа я чакам вече 23 години. Одъртях, изпадаха ми зъбите и все не доживявам да видя някакви мерки за подпомагане. Разбира се за дадени "наши хора" се взимат други мярки. Че, чакам още, де.

11

Анонимен

преди 2 години

Щи вземат банките хотелчето и ще го дадат на Баневи на тройно по ниска цена а ти трябва да станеш гастербайтер в Германия щото ако бачкаш в България банката щи взема и заплатата . Ето това е то приватизатори в конкуренция с инвеститори . Не можеш да се конкурираш с някой на когото държавата е подарила цял курорт и много предприятия за нарязване и изнасяне на милиони към Панама.

10

Тираджията

преди 2 години

За какво ти е да имаш бизнес при ядрена зима?

9

Анонимен

преди 2 години

Точно така . Дайте да дадем на ,,бизнеса,, Май.ната му на народа . Няма файда от него . Да земим от народа и да дадем на ,,бизнеса,, Направо да плащаме социални помощи на ,,бизнеса,, а че народа изчезва не е важно . Какви инвестиции ? В България се печели от приватизации и еврокражби ааа европроекти а не от инвестиции . Да вземем например Баневи с панамските милиони .Държавата цял курорт им даде и много други работи за нарязване. И ти ко ? Ши инвестираш и ще се конкурираш с тях ли ? Щи вземат ба

8

Анонимен

преди 2 години

Борисов им подари повече от 5 милиарда ,сам се похвали ,много бързи ги похарчиха милионерите ,достачно с пачките ,който иска пачки да ходи в САЩ бря

7

Анонимен

преди 2 години

Като иска мерки за приятелите си олигарси - да си дари заплатата от 15 000 лева и да освободи НСО, ПОНЕЖЕ НАД 100 000 ХАРЧИ ЗА ОХРАНА И КАБИНЕТА СИ. ТЕГЛИМ ЧЕРТАТА И СМЕТКАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЗА ПОМОЩИ. ЗАЩО ИЗОБЩО НИ Е ПРЕЗИДЕНТ? БЪЛГАРИЯ Е УНИТАРНА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И ВСИЧКО СЕ РЕШАВА В НС. ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ Е ИЗЛИШЕН НЕЗАВИСИМО КАК СЕ КАЗВА. МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. ПРЕЗИДЕНТА ИМА МАЛКО ПРАВОМОЩИЯ. ТОЧНО 7 СА. ИМПИЙЧМЪНТ!

6

Анонимен

преди 2 години

А за българите без бизнес има ли някави мерки

5

Мой близък

преди 2 години

Руснак ми дължеше 250 лв. Върна ми 500 и ми благодари итс тру стори

4

Анонимен

преди 2 години

Измята се като чамова дъска е Радев.Неблагодарник е.

3

Бойко

преди 2 години

Не го интвресува войната в украйна. Казал е че кой е прав един ден ще се разбере. Русия към бг няма претенции

2

Асан

преди 2 години

Кви мерки пари ли иска чорапа :)))

1

Анонимен

преди 2 години

Зеления чорап се появи. А на 3 Март ще благодарим ли на Русия или ?