Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

ГЕРБ поиска оставката на председателя на Комисията по енергетика в НС Радослав Рибарски от ПП, защото няма доклад на комисията по проекта на решение, с което се задължава държавата да покрива на 100% разликата в сметките за електричество на общини, болници, културни институти, училища, детски градини и ясли и старчески домове, обществен транспорт и други общински предприятия.

Oще по темата


„Той не може да се справи със задачата си“, отсече Александър Ненков.

Според него явно мнозинството не разбира, че като отказва да обсъди и приеме предложението на ГЕРБ, наказва обикновените хора, а не кметовете.

„Явно мнозинството или не разбира същината на проблема, или го правят умишлено, защото оставам с впечатлението че за тях това е една пиар акция“, каза Ненков.

Той смята, че причината се корени в обстоятелството, че повечето от кметовете са от ГЕРБ.

„Но те представляват своите съграждани и това важи и за вероизповеданията и за всички, омбудсманът също защитаваше тезата, че трябва има компенсации“, каза Ненков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Не Боко ги е изкарал читалищата и библиотеките на свобдния енергиен пазар, а европейските директиви, кирочвче недоклатено. Днес не ви ли е празник, или загравате за нощес? То и другиа спациалист Кокорчо, бе решил да премахва "данък уйкенд", ама овреме го озптихам, че той не е наложен от ГЕРБ, а е по европейска директива. Колко си по-прррост, толкова ти е по-лесно, и са ти "ясни"нещата.

9

Анонимен

преди 2 години

До gfdДа тъ светна, че ако Боцко тариката не бе забавил с риск да му дърпат ушите от ЕС либерализацията на цените за битови абонати, сега щеше да пищиш като прасе по Коледа. Едни умни, дето са го казали: ум царува ум робува ум патки пасе. Има си европейски директиви със срокове. И...санкции. И Пеканов, спциалист по макроиконимика онзи ден по БНТ в прав текст го каза. Само дето не ползва думата"мазнинки". Добре, че"крадливия"Боко бе натрупал резерви, а не дълг както някои постоянно лъжат.

8

gfd

преди 2 години

Боцко прие закона за либерализация на тока!!!А сега точно той пищи по телевизора врещу цената му. Ама некои помниме...

fallback