10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Не Боко ги е изкарал читалищата и библиотеките на свобдния енергиен пазар, а европейските директиви, кирочвче недоклатено. Днес не ви ли е празник, или загравате за нощес? То и другиа спациалист Кокорчо, бе решил да премахва "данък уйкенд", ама овреме го озптихам, че той не е наложен от ГЕРБ, а е по европейска директива. Колко си по-прррост, толкова ти е по-лесно, и са ти "ясни"нещата.

9

Анонимен

преди 2 години

До gfdДа тъ светна, че ако Боцко тариката не бе забавил с риск да му дърпат ушите от ЕС либерализацията на цените за битови абонати, сега щеше да пищиш като прасе по Коледа. Едни умни, дето са го казали: ум царува ум робува ум патки пасе. Има си европейски директиви със срокове. И...санкции. И Пеканов, спциалист по макроиконимика онзи ден по БНТ в прав текст го каза. Само дето не ползва думата"мазнинки". Добре, че"крадливия"Боко бе натрупал резерви, а не дълг както някои постоянно лъжат.

8

gfd

преди 2 години

Боцко прие закона за либерализация на тока!!!А сега точно той пищи по телевизора врещу цената му. Ама некои помниме...

7

Боби

преди 2 години

Честит празник, ГЕРБ-аджийчета! Са да надyете на дeдо кaвала...

6

toti

преди 2 години

Нааканите моля да си кротуват ,че се усмърдя залата ха ха

5

Анонимен

преди 2 години

С тези опротивели физиономии (като този старозагорски мутромилиционер на фотото), с тава непрекъснато скачане, деструктивност и най-вече с компрометирания си престъпен вожд ГЕРБ нямат никакви шансове за по-широка обществена подкрепа.

4

честита промяна !!!

преди 2 години

"Евронюз" за Радева България: Страната е на първо място по енергийна бедност в Европейския съюз, 27,5% от хората не могат да се отопляват...

3

Анонимен

преди 2 години

А оставката на Боко кога ще получим за това, че вкара болниците в нерегулирания енергиен пазар?

2

Анонимен

преди 2 години

Я па тия!Кой ви бръсне вече за слива,бе?Вие някога приехте ли чужди предложения или си правехте каквото си искате?А сега боли,нали?Е,ще има още дълго да ви боли.А после ще свикнете.

1

Анонимен

преди 2 години

Циркаджии са герб, нищо градивно, нищо полезно. Само скандали и пищене, напълно безполезни. Тези хора 12 години така ли са ни управлявали?