Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Цялото ръководство на "Булгаргаз" е сменено след решение на Българския енергиен холдинг. Това става ясно от документацията, внесена в Търговския регистър.

За изпълнителен директор на дружеството е избран Людмил Йоцов, на мястото на Николай Павлов, предаде БНР.

Напоследък Съветът на директорите на "Булгаргаз" беше обвиняван, че не е осигурил количествата азербайджански газ, залегнали в сключения договор, които биха довели до намаляване на цената за крайните потребители у нас.

Още не е ясно дали уволнените членове на борда на газовата компания ще обжалват решението на Българския енергиен холдинг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 2 години

По време на войната фашистката власт се сваля в цяла Европа - Италия, Франция, Германия. Съдят се фашистите в Италия, Германия, Франция. Във Франция властта се сменя през август 1944 година, Де Гол взема властта. През 1944 година има война срещу фашизма в Европа и фашизмът по това време още избива евреите и воюва в Европа срещу САЩ, Великобритания и Съветския съюз на 2 фронта. Българските профашисти още по време на войната се обявяват за репресирани и за жертви, когато те са палачи в Европа.

64

Анонимен

преди 2 години

Наистина започват да дупчат Добруджа за шистов газ. Това го писаха медиите преди няколко дни. А колко години хората протестираха и успяха да запазят житницата на България. А тези вчера дойдоха и всичко съсипват.

63

Анонимен

преди 2 години

Смяната на властта се извършва като след 9.IX.1944. Точно така го описваха в учебниците. Радев това ли искаше, за това ли се бореше, дали му харесва това, което вижда? Радев е първопричината да стигнем до тук. Озовахме се пак там, където бяхме преди 30 години.

fallback