65

Анонимен

преди 2 години

По време на войната фашистката власт се сваля в цяла Европа - Италия, Франция, Германия. Съдят се фашистите в Италия, Германия, Франция. Във Франция властта се сменя през август 1944 година, Де Гол взема властта. През 1944 година има война срещу фашизма в Европа и фашизмът по това време още избива евреите и воюва в Европа срещу САЩ, Великобритания и Съветския съюз на 2 фронта. Българските профашисти още по време на войната се обявяват за репресирани и за жертви, когато те са палачи в Европа.

64

Анонимен

преди 2 години

Наистина започват да дупчат Добруджа за шистов газ. Това го писаха медиите преди няколко дни. А колко години хората протестираха и успяха да запазят житницата на България. А тези вчера дойдоха и всичко съсипват.

63

Анонимен

преди 2 години

Смяната на властта се извършва като след 9.IX.1944. Точно така го описваха в учебниците. Радев това ли искаше, за това ли се бореше, дали му харесва това, което вижда? Радев е първопричината да стигнем до тук. Озовахме се пак там, където бяхме преди 30 години.

62

Анонимен

преди 2 години

Дебелият крадец да събере калинките си в партията и да даде кураж, че скоро ще се върнат пак да крадат в държавата. И да управляват криво-ляво между краденето. Вече само в Затвора ще ги уважават и почитат и ще си спомнят за тях. "Ти беше оня, дето много краде и имаше Чекмеджета с и милион евро и злато и дето не си спомняше коя е Мата Хари. Помним те още." - ще завърже разговор старият надзирател в затвора Ставри.

61

Анонимен

преди 2 години

Ходенето в изповедалнята на Цветанка Герберизова не дава имунитет срещу уволнение, разбра шефът на Булгаргаз след уволнението.

60

4epa

преди 2 години

НА НАРОДА МУ ОСТАВА САМО ДА СИ КУПИ ВАЗЕЛИН !!!!!!!!!!!

59

Нормално

преди 2 години

"Промените" на Лъжлив Киро и Крадлив Асан включват поставяне на свои хора на всички възлови постове в държавата за осигуряване на необходимия комфорт за крадене.

58

Анонимен

преди 2 години

айде почват да дупчат добруджа

57

Копипасте

преди 2 години

Продължаваме подмяната на Вашите с Нашите! Който разбрал, разбрал!

56

хм..

преди 2 години

Парите за магистралите са отишли за купуване на журналисти, социологически агенции, политолози и обикновенни *** по форумите, които да облъчват от сутрин до вечер колко е било хубаво и евтино при Бойко. Толкова е прозрачно всичко ....но както казваше Толупи, българския народ е мъдър....

55

Анонимен

преди 2 години

Трябват места за нашите хора. Сега оперен певец ли ще назначат като в тотото или някоя балерина от Магаданс

54

Анонимен

преди 2 години

А дъщерите на Янев сегашен военен министър и бивш премиер,уволниха ли ги, или те са от специалната група Наш Човек-недосегаеми?

53

Сатир

преди 2 години

Сега какво да чакам - газ от Азарбежан без пари, американски танкери с втечнен газ на варненското пристанище, може би зелен водород в центъра на България и разни други розови сънища на кирчо и кокорчо.

52

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво, е че са ги уволнили. Сега да ги арестуват и съдят за икономически щети нанесени на цялата държава във всички сфери на икономиката и частното потребление. След което да оправят бъркоча и да решат проблемите с цените на газта. Щото хубаво са ги уволнили ама ако няма последици за тези мамини убавци, то следващите ще надробят по-голяма каша. Тия вземат заплати по 20 000лв на месец от поне 10г няма да умрат от глад. СЪД ИМ ТРЯБВА!

51

Анонимен

преди 2 години

Ше обръснат на Герги мишниците

50

ТОВА Е ДИКТАТУРАТА

преди 2 години

.... НО ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКО МР ... ЪСНИ КОМУНИСТИ... Няма да има пощада вече!

49

Анонимен

преди 2 години

ДЪРЖАВНИТЕ КРАНЧЕТА, РАБОТЯТ ЗА РУНДЬО, КИРЧО И КОКОРЧО А, НАРОДА СТУДУВА, МИЗЕРУВА И ГЛАДУВА..... НО ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВДЕН!!!!.... ТОЙ ВИНАГИ ИДВА!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ТЕ.....!

48

Анонимен

преди 2 години

Кранчетата на дебелият крадец спират едно по едно!

47

Хохобохо

преди 2 години

Нали не си мислите, че Баце ще си седи в Банкя и ще гледа кротко как някой раздава парички от НЕГОВИТЕ? Следващия месец започват протести заради високите цени, ниските заплати изгрева на слънцето и т.н. Такива са опорните точки, спуснати към координаторите на ГЕРБ по места. Затова спират уличното осветление само в общини на гербаджийските кметове - да се даде повод за недоволство. Не че няма де. Масовата инвазия на активистите на партията по всички телевизии е ясен знак, ББ ще си иска ДЪРЖАВАТА.

46

Майора

преди 2 години

Всичко се прави по тъмна доба и в последния момент , както беше по времето на комунизма! Но какво друго може да се очаква от наследниците на комунистите , които не извършват промяна , а подмяна в интерес на олигарсите и незаконно забогателите , които са гуруто на кабинета!