fallback

Общ преглед
Протестиращи се опитаха да влязат в парламента през страничните входове, но желанието им бе осуетено от органите на реда.

Симпатизантите на партия "Възраждане" издърпаха част от металните заграждения, но не успяха да минат през полицейския кордон и бяха изтласкани.

Напрежението се породи, след като протестиращите не бяха допуснати вътре, за да преговарят с депутатите. Но от друга страна в сградата на НС нямаше депутати, с изключение на няколко от тези на "Възраждане".
Oще по темата
В крайна сметка протестиращите се насочиха към сградата на Министерството на здравеопазването с мотива, че търсят диалог.

Очаква се депутати от "Възраждане" да се срещнат със здравния министър Асена Сербезова.

Трима полицаи са пострадали, като един е със счупени ребра. Те са в болница и няма опасност за живота им.

Всичко за протеста вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

393

ля ля

преди 2 години

и накрая са пострадали десетки полицай!!!! мнооооого на долу отиваме ..... жалко за хубавата ни държава!

392

Анонимен

преди 2 години

Аз все се изненадвам от големия брой починали. Всеки ден. А другаде, не е така. А може и Господ да избавя хората от предстоящите още по-страшни времена.

391

Гилотина 1

преди 2 години

Мошениците в Правителството, ВМЕСТО да ИЗГОНЯТ всички китайци и виетнамци от БЪлгария и да ЗАБРАНЯТ пристигане на китайци в България, тия мошеници ИЗНУДВАТ българите да ПЪЛНИМ гушите на частните болници за СЕРТИФИКАТИ на араби и заводите за МАСКИ и ВАКСИНИ на китайци..

fallback