Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Тошко Йорданов от "Има такъв народ" коментира положителния COVID тест на председателя на парламента Никола Минчев. В профила си във Twitter той използва случая след снощния КСНС като пропаганда срещу ваксините.

"Два пъти ваксинираният председател на НС нагледно доказа как работят ваксините и "зеленият сертификат".

Добре че са те, иначе как щях да бъда карантиниран при положение, че съм здрав?!", написа заместникът на Слави Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

Дарина

преди 2 години

Не харесвам Тошко Йорданов, но този път е прав- нали този е ваксиниран с две дози ваксина ? Колко е ъкъла на Кирил Канадеца , да накара този продажен ***- уж председател на НС да обизглави държяавата. ТЕЗИ ПОКОЗАХА ,ЧЕ СА ЯВНИ СЛУГИ НА САЩ И НАТО. ВЪН ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ !

104

трол

преди 2 години

1. Ако контактният човек е с отрицателен тест защо трябва да бъде карантиниран? 2. Ако далият положителен тест си направи след 5 дни нов тест и той е отрицатален, защо да стои още в карантина - нали е здрав? 3. Не е ли това официално признание от страна на властта, че пср тестът не е надежден? 4.Не е ли изградена цялата система от "мерки" за "справяне" с тази пандемия точно върху статистиките от резултатите от пср тестове?

103

Анонимен

преди 2 години

Този лидер "възр-а-о-жденец" направи кариера и спечели на гърба на тези хора-от един обикновен учител по история-до Парламента и така се случват нещата в България-никога няма да издигнем интелекта и науката до ниво в Държавата докато има спирачки като тези хора! Гледат какво правят богатите държави и им подражават-но там нещата са предопределени-плащаш си лечението,ако се разболееш! Това са много пари и сега тези хора чакат за БОНУСИ-ОТ НАШИТЕ ЗАПЛАТИ,НАЛИ!

fallback