Снимка: БГНЕС
fallback

Министър-председателят Кирил Петков проведе среща с посланика на Великобритания Роб Диксън, съобщиха от правителствената пресслужба.

Посланикът предаде поздравително писмо от премиера на Кралството Борис Джонсън до българския му колега Кирил Петков с най-искрени пожелания за успех на България.

По време на срещата бяха обсъдени актуални проблеми и задачи пред българското правителство, сред които справяне с ковид кризата, борбата с корупцията, подобряването на условията за бизнес в България, включително и за британски фирми. Украйна също беше сред темите на разговора.

Българският премиер Кирил Петков и британският посланик Роб Диксън бяха единодушни, че икономическите, културните и образователните връзки между България и Великобритания са много силни и тяхното задълбочаване трябва да продължи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 2 години

За заявление за гражданство ще да е ходил-експресна поръчка.

57

бай Кольо

преди 2 години

Е,и какво от това ?! Жената се върна от комшийско женско парти и каза,че сериозно са обсъждали въпросите на галопиращите цени,на проблема с преследването на здравите и читави съседи нежелаещи да се ваксинират,състоянието на повечето пенсии които все повече недостигат, растящата цена на тока,скъпите лекарства... което ме навежда на мисълта,че тяхната среща е била доста на доста по-високо ниво от описаната по-горе :)))

56

До SarsCov2

преди 2 години

".....Както и да е разсмя ме..." - Благодаря. Това е идеята на коментарите да стават по-весели нещата, защото инак са прекалено сериозни, направо тъжни. Успешна 2022г Живи и Здрави :))

fallback