58

Анонимен

преди 2 години

За заявление за гражданство ще да е ходил-експресна поръчка.

57

бай Кольо

преди 2 години

Е,и какво от това ?! Жената се върна от комшийско женско парти и каза,че сериозно са обсъждали въпросите на галопиращите цени,на проблема с преследването на здравите и читави съседи нежелаещи да се ваксинират,състоянието на повечето пенсии които все повече недостигат, растящата цена на тока,скъпите лекарства... което ме навежда на мисълта,че тяхната среща е била доста на доста по-високо ниво от описаната по-горе :)))

56

До SarsCov2

преди 2 години

".....Както и да е разсмя ме..." - Благодаря. Това е идеята на коментарите да стават по-весели нещата, защото инак са прекалено сериозни, направо тъжни. Успешна 2022г Живи и Здрави :))

55

SarsCov2

преди 2 години

Ха-ха-ха, забавно, особено, че идва от кир.... Определено ме разсмя, но всички знаем кое е правилно, културно и общоприето. Както и да е разсмя ме. Всеки да е!

54

Анонимен

преди 2 години

"...това не ви е предходния премиер." - не искам да чувам за него, освен че са го прибрали на топло -- това е една от задачите на К. Петков, поставена му от избирателите -- липсват милиони от парите на данъкоплатците.

53

До SarsCov2

преди 2 години

".....Няма ли да спрете с това опростачване! С непознати хора се говори на Вие, какво е това Кире, да не ви личен приятел..." - ти пък, Луд ли си ? Аз на Вовата и Джо им викам Вова и Джо , та на Кирето ли ще бия мурафети. Вари го, печи го Кирчо си е Кирчо..от Кир ще да е, от наша черга *** :))

52

Анонимен

преди 2 години

Великобритания е извън ес, България не трябва да се ограничава само с евросъюзните страни, преглед на всички потенциални търговски партньори, включително и Русия и Китай, ако сащ се опитат да ни забраняват, да им се обясни, че реалностите са други.В България суверен е народът, министрите са слуги и бързо падат. В сащ суверен не е американския народ, а олигархията, справка в конституцията им. Ерго -- малка нестиковка между нашите страни, по тяхна причина.

51

мдаа

преди 2 години

сладкодумника кирчо надгражда :)

50

ха-ха-ха-ха

преди 2 години

Кирчу , дето си назначи всички приятели и родата им на хранилка , щял да бори корупцията !?

49

КИРИЛ ПЕТКОВ до

преди 2 години

разочаровани: "... - Добра Вечер драги ми избиратели. Тук на Пампорово в хотела е много готско, кефско, топличко и Екстра с всички Екстри. В момента със секретарката ми сладко вечеряме и обсъждаме как България да прати две роти в Украйна и как да атакуваме. Мисля лявата рота да нападне от дясно което със сигурност ще свари руснаците със свалени *** и ..ВНИМАНИЕ, тук е целия ми Гений - Дясната рота ще удари също от Дясно което ще накара руснаците панически да забравят защо са дошли. ПоЗдрави

48

SarsCov2

преди 2 години

Няма ли да спрете с това опростачване! С непознати хора се говори на Вие, какво е това Кире, да не ви личен приятел. Той е премиер на България, и е нормално обръщението към него да е Господин премиер или Кирил Петков. Уважавайте личността на хората, това не ви е предходния премиер.

47

Анонимен

преди 2 години

Корупцията се внася от брюксел, от сащ, и от великобритания също. Премиерчето с харвардската си дипломка не трябва да гледа виновно, а да информира посланика на английската кралица, че знаем откъде идва корупцията, да са наясно по въпроса и да не хранят някакви илюзии, че ще продължават да ни крадат.

46

Анонимен

преди 2 години

A UTRE PYK KIRETO PRI XERO NA SRESCHTA AN TYI

45

разочаровани

преди 2 години

Всичко свършихте!Оправихте пенсиите по ,,най-добрия"начин така,че този с 40години стаж взима по малко увеличение от този с 15години.Порязахте първа и втора категория трид.Оправихте тока.Благодарим ви за това ,,оправяне"!Занимавате се само с Македония,интересите на САЩ и агитация за ваксиниране.Както е тръгнало няма да искарате много!

44

Срещна с посланика

преди 2 години

....и хоп поредното милиардче на ден утече. Браво Кире, браво Петков. Щот англичаните са едни дашни, дашни и инвестират ли инвестират ама в собствените си джобове. И сега кво - да не Нов Завод за Ройсове и Бентлита да строим край Пампорово, а ? :))

43

Анонимен

преди 2 години

?

42

Анонимен

преди 2 години

Подал е заявление за гражданство, че тука не става за живеене от новото правителство.

41

Анонимен

преди 2 години

А цените на тока, парното, храните, безработицата, енергийната криза, ТЕЦовете, АЕЦ, обезлюдяването, опростачването на населението?

40

Анонимен

преди 2 години

Пак е подавал заявление за гражданство.

39

Makedon

преди 2 години

Abe na Kireto mu e dosadno ..... vo BEGETO .... saka da si obnovi Angliskiot jazik